Hofigal Neuromion-cpr. x  60

Hofigal Neuromion-cpr. x 60

W57246

Cost special Card de Fidelitate:

11,40 lei

12,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie:

Pulberi din pericarp de ardei (Capsicii fructus pericarpium), palee de orez (Oryza sativa paleae), tarate de grau (Triticum aestivum paleae), pericarp de seminte de floarea soarelui (Helianthi semen pericarpium), fructe de maces (Cynosbathi fructus) si excipienti.

Actiune:

HOF-Neuromion - supliment alimentar cu actiune benefica in polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa si alte tipuri de neuropatii.

Recomandari:

Are efecte favorabile in nevroze, in procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii.

Asociat tratamentului specific de echilibrare metabolica se recomanda in diabetul zaharat de tip II (insulino-independent) cu sau fara exces ponderal; pentru actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulino-terapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii concomitent cu medicatia hipoglicemianta (in aceste cazuri insulino-terapia si medicatia orala hipoglicemianta nu va fi intrerupta).

Produsul NU contine lactoza!

Forma de prezentare:

Continand 6 blistere (10 comprimate/ blister).

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Hofigal Neuromion-cpr. x  60

Hofigal Neuromion-cpr. x 60

HOF-Neuromion este un supliment alimentar cu actiune benefica in polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa si alte tipuri de neuropatii.

Produse similare:

Hofigal Neuromion-cpr. x 60

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si