Fares Biomicin Forte-cps.moi x 15

Fares Biomicin Forte-cps.moi x 15

P45952

Cost special Card de Fidelitate:

22,80 lei

24,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienta in 98% din cazuri.

Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential) de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afectiuni.

Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza impreuna prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la antibioticele de sinteza, care sunt formate dintr-o singura substanta activa.

Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale, demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativa naturala, lipsita de efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afectiunilor produse de o gama foarte lagra de germeni patogeni, fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezinta intolerante, alergii sau rezistenta la antibiotice.

Ingrediente/capsula:

- Ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum);

- Ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum);

- Ulei de floarea soarelui.

Uleiul esential de cimbru, bogat in carvacrol si timol are efecte antibacteriene cu un spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice. Conform studiilor, compusii uleiului volatil de cimbru actioneaza la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce duce la distrugerea microorganismelor respective. Studii foarte recente arata ca uleiul de cimbru potenteaza activitatea unor antibiotice, de aceea o corelare a tratamentului alopat cu cel natural, cu cimbru, va face sa fie evitate cazurile de rezistenta a bacteriilor la tratament sau de recidiva a infectiei.

Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat in stomatologie datorita eugenolului din compozitia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat ca are proprietati antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive si gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice,  stimulente generale, anti-nevralgice.

Proprietati:

- antibacterian cu actiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) testat in laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor);

- antiviral;

- antifungic (Candida albicans);

- antiparazitar;

- antiinflamator;

- antispastic.

Recomandari:

- infectii respiratorii (viroze, gripa, sinuzita, faringo-amigdalita, traheo-bronsita, astm bronsic, pneumonie virala, supuratii bronhopulmonare);

- infectii digestive (enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale);

- infectii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite, anexite).

Atentionari:

Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 10 ani.

Nu se administreaza pe stomacul gol!

Mod de administrare:

Copii intre 10-14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora  dupa masa.

Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3-4 ori pe zi, la 1 ora  dupa masa.

Durata unei cure este de 10-14 zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamâni.

Evaluarea eficientei:

Cele doua preparate – Biomicin Forte si Biomicin au fost evaluate clinic si prin analize de laborator la pacienti cu faringo-amigdalite si cu infectii urinare.

S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene si pe uroculturi.

S-a constatat eficienta intr-un procent semnificativ: Biomicin Forte in 98% din cazuri si Biomicin in 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificati prin analizele initiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).

Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate in paralel pe antibiograme), in plus germenii care au prezentat rezistenta la antibioticul de sinteza, au fost sensibili la Biomicin Forte.

S-a administrat Biomicin forte, capsule moi timp de 21 zile, in doza de 1 x3cps/ zi, la 32 pacienti cu patologie infectioasa bronho-pumlonara cronica acutizata, manifestata prin tuse cu expectoratie, dispnee, durere toracica, febra, astenie.

S-a constatat ca tratamentul cu  Biomicin forte a fost suficient ca unic tratament pentru ameliorarea/absenta simptomelor clinice la 96,7% pacienti si a condus la stergerea leziunilor pneumonice la bolnavii cu pneumonii trenante, la reducerea fenomenelor clinice de supuratie bronsica la bolnavii cu bronsiectazii,  iar sputa a devenit din purulenta, mucoasa si s-a diminuat cantitativ.

Biomicin forte, capsule moi a fost bine tolerat de 93% pacienti si lipsit de efecte adverse.

Prezentare: blister cu 15 capsule moi a 250mg.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Biomicin Forte-cps.moi x 15

Fares Biomicin Forte-cps.moi x 15

Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienta in 98% din cazuri.

Produse similare:

Fares Biomicin Forte-cps.moi x 15

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si