Hofigal Redigest Plus-cpr x 40

Hofigal Redigest Plus-cpr x 40

W47817

Cost special Card de Fidelitate:

24,70 lei

26,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie:

Concentrat hidrolizat din cuticula de pipota de pui, extract din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus), extract din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), extract din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) si excipienti.

Actiune:

Este un supliment alimentar care asigura enzimele si substantele bioactive necesare pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate in: hepatita cronica, ulcer gastric si duodenal, gastrita, duodenita, dismicrobism intestinal, pancreatita, dischinezie biliara, litiaze biliare si renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare, carente in aportul alimentar al enzimelor de baza.

Recomandari:

Asocierea concentratului hidrolizat din cuticula de pipota de pasare (substituient polienzimatic) cu inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta) realizeaza un supliment alimentar recomandat pentru crearea conditiilor de echilibrare enzimatica a aparatului digestiv, benefic in stimularea si mentinerea proceselor metabolice ale organismului in parametri fiziologici.

Produsul NU contine lactoza!

Forma de prezentare:

Cutie plianta continand 4 blistere (10 comprimate acoperite /blister).

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Hofigal Redigest Plus-cpr x 40

Hofigal Redigest Plus-cpr x 40

Este un supliment alimentar care asigura enzimele si substantele bioactive necesare pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate.

Produse similare:

Hofigal Redigest Plus-cpr x 40

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si