Fares Circulatie Cerebrala si Memorie x 60cps

Fares Circulatie Cerebrala si Memorie x 60cps

W51131

Cost special Card de Fidelitate:

23,75 lei

25,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Favorizeaza memorarea.

Ajuta circulatia sangelui la nivel cerebral.

Ingrediente/capsula: frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg, frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma), extract de Bacopa monnieri standardizat in min. 10% bacozide 52,5 mg, extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba), extract de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat in min. 8% cafeina.

Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite in medicina populara de cel putin 5000 de ani. Au ca efect stimularea circulatiei sanguine, astfel asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale. Sunt eficiente in insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, in starile depresive si anxioase, precum si in combaterea migrenelor si tulburarilor neurosenzitive (ameteala, zgomote in urechi); imbunatatesc memoria si concentrarea.

Bacopa monnieri este folosita de peste 3000 de ani in medicina traditionala indiana. Este o planta adaptogena, reduce stresul si nelinistea. Este un exceptional neurotrofic si tonic nervos, deoarece creste sinteza proteica neuronala și ajuta transmiterea impulsului nervos. Este utila pentru imbunatatirea capacitatii de invatare si concentrare, creste atentia, memoria si inteligenta. Fiind un puternic antioxidant previne imbatranirea celulara. Studiile clinice au evidentiat eficienta extractului de bacopa in tratamentul anxietatii, depresiei, sindromului hiperkinetic cu deficit de atentie, tulburarilor de memorie.

Mate, numit si «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, antidepresiva si antioxidanta. Este util in oboseala fizica si mentala, cefalee, depresie nervoasa, tulburari de memorie aparute odata cu inaintarea in varsta.

Frunzele de rozmarin contin ulei volatil cu aroma puternica, stimulatoare. Rozmarinul este o planta adaptogena, antioxidanta, prevenind imbatranirea celulara. Stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia, este eficient in afectiuni neurologice, vertij, migrene, anxietate si depresii.

Obligeana este originara din India, unde era folosita ca medicament din timpurile cele mai vechi. in Europa a fost introdusa prin secolul XIII. Este sedativa, calmanta, linistitoare, neurotonica si imbunatateste memoria. Este folositoare in tulburarile neurovegetative (agitatie, insomnie, panica, palpitatii), manifestari anxios-depresive, nevroze si in astenia psihica.

Saschiul stimuleaza circulatia cerebrala, amelioreaza  rezistenta  neuronilor la hipoxie, stimuleaza metabolismul neuronal. Vincamina extrasa din saschiu mareste debitul sanguin al capilarelor cerebrale si stimuleaza oxigenarea tesuturilor irigate, este vasodilatatoare, relaxeaza  musculatura neteda din peretele arterelor, fiind utila in hipertensiunea arteriala. Este folosita la varstnicii cu diverse forme de insuficienta circulatorie cerebrala, ischemie cerebrala, dupa traumatisme cranio-cerebrale, sechele ale accidentelor vasculare cerebrale, tulburari circulatorii retiniene.

Efect:

- stimuleaza circulatia cerebrala;

- tonic nervos;

- anti-aterosclerotic;

- calmant;

- anxiolitic;

- antidepresiv;

- antioxidant.

Recomandari:

- insuficienta circulatorie cerebrala;

- sindrom vertiginos, migrene;

- tulburari de memorie si concentrare;

- ateroscleroza;

- depresie, anxietate, neurastenie;

- suprasolicitare intelectuala.

Contraindicatii: nu se recomanda copiilor sub 14 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine si datorita continutului de cofeina din mate. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Acest produs potenteaza efectul barbituricelor.

Intrebuintare:

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa.

In caz de suprasolicitare intelectuala si cefalee se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

Durata curei: 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Evaluarea eficientei:

S-au administrat capsule "Circulatie Cerebrala si Memorie" timp de 2 luni la pacienti cu insuficienta circulatorie cerebrala, status post accident vascular cerebral tranzitor, tulburari de atentie si memorie, sindrom vertiginos.

S-a constatat ameliorarea tulburarilor de memorie la 90% din pacienti si ameliorarea pana la disparitie a cefaleei, vertijului si starii de oboseala la toti  pacientii evaluati; 55% dintre acestia au inlocuit medicatia alopata preexistenta si  40% au initiat tratamentul cu aceste capsule.

Produsul a fost bine tolerat si lipsit de reactii adverse.

Prezentare: 60 capsule.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Circulatie Cerebrala si Memorie x 60cps

Fares Circulatie Cerebrala si Memorie x 60cps

Ajuta circulatia sangelui la nivel cerebral.

Produse similare:

Fares Circulatie Cerebrala si Memorie x 60cps

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si