Doppel Herz Lecitina Forte 1200 x 30

Doppel Herz Lecitina Forte 1200 x 30

W48257

Cost special Card de Fidelitate:

23,75 lei

25,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Lecitina este un fosfolipid si participa la constituirea membranelor celulare la nivelul creierului si celulelor nervoase.

Stresul, activitatea intelectuala intensa si studiul inseamna o solicitare suplimentara a sistemului nervos.

S-a constatat ca procesele de invatare sunt legate nu atat de cresterea cantitatii de celule nervoase, cat de crearea de noi conexiuni nervoase intre celulele existente si facilitarea comunicatiilor intre aceste celule. Ambele procese impun asigurarea unor cantitati corespunzatoare de substante pentru hranirea creierului.

Solicitarile deosebite, precum: o alimentatie neechilibrata, varsta inaintata, perioadele de efort fizic si psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitina, fiind utila, indeosebi, cea de origine vegetala.

In compozitia lecitinei din soia se regasesc substante importante pentru organism: cholina, inozitolul si acizii grasi nesaturati (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele facand posibila sinteza neurotransmitatorilor – substante responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.

Cholinaserveste in organism la sinteza acetilcholinei - transmitator de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfasurarea corecta a proceselor de invatare, de puterea de concentrare si de capacitatea de regenerare a sistemului nervos.

Inozitolul este un nutrient important ce face parte din structura unor lipide, precum fosfatidilinozitol si fosfatidilinozitolfosfat.

Completarea regimului alimentar cu acest preparat este recomandata in perioadele de activitate intelectuala intensa si studiu.

Preparatul poate fi utilizat de catre tineri si persoanele adulte.

O capsula contine:
1200 mg Lecitina din soia.
1 capsula corespunde la 14 kcal/59 kJ.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 capsula zilnic, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, impreuna cu o cantitate corespunzatoare de lichide. 
In caz de nevoie, doza se poate mari pana la 2 capsule pe zi.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Ambalaj: 30 capsule

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz Lecitina Forte 1200 x 30

Doppel Herz Lecitina Forte 1200 x 30

Lecitina este un fosfolipid si participa la constituirea membranelor celulare la nivelul creierului si celulelor nervoase.

Produse similare:

Doppel Herz Lecitina Forte 1200 x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si