ArtroHelp Calm-cps x 28-Zenyth

ArtroHelp Calm-cps x 28-Zenyth

P46566

Cost special Card de Fidelitate:

35,15 lei

37,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, cu actiune in durere si stari inflamatorii.

Ingrediente: extracte standardizate din conuri de hamei, radacina de gheara-diavolului (Harpagophytum), scoarta de salcie, radacina de rhodiola, piper.

Extractele naturale standardizate introduse in formula produsului sprijina raspunsul natural al organismului in stari inflamatorii, inhiband unele molecule implicate in declansarea raspunsului inflamator.

Suferi de dureri articulare? Ai suferit un traumatism (fractura, luxatie) si inca ai dureri? Te dor articulatiile atunci cand faci efort fizic?

Ai nevoie de ArtroHelp Calm! Extractele vegetale standardizate din produs redau mobilitatea si confortul articulatiilor in mod natural, fara a avea efect iritant la nivel gastric.

Atentie! A scapa temporar de dureri nu este suficient! Durerile pot reaparea oricand, iar articulatiile se pot degrada. Pentru a preveni degradarea articulatiilor si reaparitia durerilor foloseste in paralel ArtroHelp Repair, formula complexa pentru refacerea articulatiilor, redarea mobilitatii si confortului articulatiilor, relaxarea musculaturii.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

ArtroHelp Calm-cps x 28-Zenyth

ArtroHelp Calm-cps x 28-Zenyth

Pentru confortul articulatiilor.

Produse similare:

ArtroHelp Calm-cps x 28-Zenyth

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si