Pampers Baby Dry Junior 11-25 x 58

Pampers Baby Dry Junior 11-25 x 58

P37054

79,99 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Pampers Premium Care este cel mai bun scutec de la Pampers care oferă o combinaţie unică de beneficii pentru o protecţie de 5 stele pentru pielea micuţului tău. Acesta ajută pielea bebeluşului să respire datorită microporilor, care lasă aerul proaspăt să pătrundă în scutec şi aerul umed din interior să iasă. În plus, stratul unic Drymax îl face cel mai subțire scutec Pampers. Confortul bebelușului este asigurat permanent de materialul moale ca de bumbac. Loţiunea cu aloe ajută la protejarea pielii bebeluşului, iar benzile laterale flexibile au fost create pentru a evita iritațiile. Mărimile 1-2-3 includ un strat poros de tip fagure, care ajută la absorbția umezelii și a scaunelor moi, şi un indicator de umezeală care te anunţă când e timpul să schimbi scutecul. Pampers Premium Care este un scutec special creat pentru a menţine pielea sănătoasă, pentru ca micuţul tău să poată descoperi lumea din jurul său.

Ultra Protecţie împotriva umezelii: sistemul de absorbţie Premium Care îi asigură bebeluşului tău până la 12 ore fără umezeală, datorită interiorului unic Drymax şi a stratului poros de tip fagure, care ajută la absorbţia scaunelor moi (mărimile 1-3).

Ultra îngrijire: pielea bebeluşului respiră cu ajutorul microporilor, care lasă aerul proaspăt să pătrundă în scutec şi aerul umed din interior să iasă; în plus, loţiunea cu aloe ajută la protejarea pielii micuţului tău.

Ultra Fixare: benzile laterale flexibile ajută la evitarea iritaţiilor şi asigură o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă.
Ultra Confort: bebeluşul este învăluit de jur împrejur de materialul moale ca de bumbac, plăcut la atingere, pentru o senzaţie de confort.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pampers Baby Dry Junior 11-25 x 58

Pampers Baby Dry Junior 11-25 x 58

Produse similare:

Pampers Baby Dry Junior 11-25 x 58

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si