Mameldin crema 50g -Ircon

Mameldin crema 50g -Ircon

W50420

Cost special Card de Fidelitate:

17,57 lei

18,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

INGREDIENTI:

Heracleum Sphondylium, Vitex Agnus Castus, aqua, isopropyl myristate, glycerin, cetearyl alcohol, potassium cetyl phosphate, lanolin, heliathi oleum, ceteareth-20, methylparaben, imidazolidinyl urea, Peg-3-sorbitan, fumed silica.

ACTIUNE:

Principiile active din Heracleum Sphondylium si Vitex agnus Castus au actiune antiprolactinica locala si corecteaza dezordinile hormonale intre estrogeni si progesteron de la nivelul glandei mamare in care prolactina intervine ca veriga finala in exercitarea actiunii steroizilor ovarieni. Prin blocarea actiunii estrogenilor la nivelul receptorilor mamari se reduce efectul acestora asupra canalelor galactofore si asupra permiabilitatii capilare.

INDICATII:

Mameldin este indicat in mastodinii secundare dezechilibrelor hormonale stroprogestative, contraceptiei orale, din primul trimestru de sarcina, din perioada peribubertara si perimenopauzala, din sindromul premenstrual sau din mastopatiile benigne.

MOD DE ADMINISTRARE: Se aplica in strat subtire pe pielea de la nivelul sanilor de 2-3 ori pe zi si se maseaza pana la patrunderea acestuia in piele.

CONTRAINDICATII: Nu exista pentru administrarea topica locala.

ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE:

Principiile active din cele doua plante Heracleum Sphondylium si Vitex Agnus Castus patrund in cantitate mica in circulatia generala, iar efectul lor sistemic nu poate fi pus in evidenta.

SARCINA SI ALAPTAREA: Contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii.

MOD DE ADMINISTRARE:

Doza recomandata este de 3-4 ml unguent care se aplica pe suprafata mamelei si se maseaza pana la intrarea in piele. Se pot face 2-3 aplicatii pe zi fie discontinuu (intre ziua a 10 si a 25-a a ciclului) in cazul sindromului premenstrual, sau in toate zilele lunii, inclusiv in perioada ciclului, in cazul unei mastodinii incipiente; durata tratamentului poate fi de 3-4 luni sau mai mult in functie de modul de remitere a simptomatologiei sau poate fi prelungit la nevoie.

REACTII ADVERSE: Nu au fost semnalate reactii adverse locale sau generale secundare aplicarii unguentului Mameldin la nivelul pielii sanului.

Prezentare: Tub 50g

Producator: Ircon

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Mameldin crema 50g -Ircon

Mameldin crema 50g -Ircon

Principiile active din Heracleum Sphondylium si Vitex agnus Castus au actiune antiprolactinica locala si corecteaza dezordinile hormonale intre estrogeni si progesteron de la nivelul glandei mamare in care prolactina intervine ca veriga finala in exercitarea actiunii steroizilor ovarieni

Produse similare:

Mameldin crema 50g -Ircon

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si