Aboca Grintuss Sirop Copii 180ml

Aboca Grintuss Sirop Copii 180ml

W49505

46,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

GrinTuss pediatric sirop creeaza un strat protector cu "efect de bariera" care calmeaza tusea protejand astfel caile respiratorii superioare.

Este formulat special pentru a adera la mucoasa cailor respiratorii, limitand astfel contactul acestora cu agentii externi iritanti.

Asigura, de asemenea, hidratarea mucoasei si a mucusului, favorizand eliminarea acestuia.

GrinTuss pediatric sirop este produs folosind exclusiv substante functionale vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula 100% naturala.

Extractele liofilizate de Patlagina, Grindelia si Helichrysum, proveniente din culturi ecologice ale Companiei Aboca, asigura crearea unui strat protector mucoadeziv datorita substantelor vegetale, precum mucilagiile, gumele si substantele rasinoase.

Mierea, prezenta in formula, are o actiune protectiva si emolienta, conferind siropului un gust care place copiilor.

Indicatii:

GrinTuss pediatric sirop este recomandat atat pentru calmarea tusei uscate, cat si a celei productive, acesta calmand iritatiile, protejand mucoasa si favorizand eliminarea mucusului.

Mod de utilizare:

Se recomanda administrarea unei lingurite pentru copiii de la 1 la 6 ani si a doua lingurite pentru cei cu varsta de peste 6 ani, de la doua la patru ori pe zi.

Siropul poate fi administrat simplu sau diluat intr-o cantitate mica de lichid caldut (apa, lapte, ceai, infuzii).

Dupa deschidere folositi produsul in termen de trei luni. Eventuala prezenta a unor particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Agitarea produsului inainte de utilizare permite restabilirea omogenitatii siropului. Inchideti bine flaconul dupa utilizare.

Avertizari:

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului.

Compozitie:

Zahar din trestie de zahar; Miere; Apa; Extract hidroalcoolic din frunze de Patlagina; Extract liofilizat din frunze de Patlagina; Extract liofilizat din partea aeriana de Grindelia; Extract liofilizat din partea aeriana de Helichrysum; Uleiuri esentiale arome naturale de: Lamaie, Portocal dulce, Mirt; Aroma naturala de Lamaie.

Prezentare: 180ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Aboca Grintuss Sirop Copii 180ml

Aboca Grintuss Sirop Copii 180ml

GrinTuss pediatric sirop creeaza un strat protector cu "efect de bariera" care calmeaza tusea protejand astfel caile respiratorii superioare.

Produse similare:

Aboca Grintuss Sirop Copii 180ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si