Enterolactis-plicuri x 12-Sofar

Enterolactis-plicuri x 12-Sofar

P38596

Cost special Card de Fidelitate:

28,00 lei

29,47 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Bacteriile comensale care habiteaza in lumenul intestinal, daca sunt mentinute intr-un oarecare echilibru, intervin in starea de sanatate a individului.

Efecacitatea bacteriilor probiotice este recunoscuta pentru imbunatatirea Asimilarii lactozei, imbunatatirea Digerabilitatii alimentelor, dar mai ales pentru Prevenirea /sau reducerea simptomelor din Hipercolesterolemie , Diaree, BII. (colita ulcerative sau boala CROHN), Enterocolita, Sindromul Intestinului iritabil, Constipatia, Infectia cu helicobacter pylori, Cancerul colorectal s.a.

ENTEROLACTIS contine nu mai putin de 8 miliarde de celule vii per capsula, pliculet sau flacon buvabil , este recomandat pentru copii.

- nu contine lactoza, gluten sau zahar.

- utilizarea Enterolactis este considerata inofensiva, deci produsul poate fi folosit pe durata sarcinii si a alaptarii;

Enterolactis este la fel de eficient si de bine tolerat atat la persoanele in varsta, cat si la tineri, copii si sugarii. produsul trebuie baut / consumat in momentul prepararii, deci nu poate fi conservat un tratament complet, pentru a fi eficient , trebuie sa dureze cel putin 2-3 saptamani in caz de administrare concomitenta cu antibiotice, Enterolactis trebuie administrat la o distanta de cel putin 4 ore de la administrarea unui antibiotic.

INDICATII TERAPEUTICE:

Dismicrobism intestinal dupa terapie cu antibiotice

Diaree infectioasa acuta virala sau bacteriana

Diaree si balonare abdominala ca urmare a contaminarii bacteriene a intestinului subtire.

UTILIZAREA de ENTEROLACTIS asigura un PLUS de EFICIENTA:

- in controlul remesiei bolilor inflamatorii cronice intestinale (BII)

- in controlul si in profilaxia infectiilor recurente ale cailor urinare

- in prevenirea diareei calatorului.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:

1 Origine umana (a lactobacilului casei DG): -asigura capacitatea de colonizare; -la voluntari sanatosi si la cobai cu intestinul necolonizat, lactobacilul a fost IDENTIFICAT si izolat dupa 15 zile de la incetarea administrarii; (Drago e al.- 2002)

2. Stabilitate mare la actiunea pH-ului gastric si a sarurilor biliare: -conditie esentiala pentru a ajunge viabil in intestin, -se poate dezvolta la un pH=3, la un pH mai mare, capacitatea de dezvoltare ramane ridicata.

3. Aderenta la celulele intestinale umane: indispensabila pentru o buna colonizare (mecanism fundamental prin care probioticele isi exercita actiunea).

4. Capacitate crescuta de multiplicare.

5. Rezistenta la liofilizare, garanteaza un produs final cu o cantitate mare de Lactobacili viabili.

6. Stabilitate in timp, nu necesita conditii speciale de depozitare; pentru cel putin 24 de luni L casei DG sunt viabile 7.

Este sigur: nu exista riscul de transfer a unor factori de rezistenta la antibiotice la unele bacterii cu potential patogen.

8. Plasmid circular responsabil de fermantatia lactozei.

Mod de ambalare: 10 plicuri

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Enterolactis-plicuri x 12-Sofar

Enterolactis-plicuri x 12-Sofar

Bacteriile comensale care habiteaza in lumenul intestinal, daca sunt mentinute intr-un oarecare echilibru, intervin in starea de sanatate a individului.

Produse similare:

Enterolactis-plicuri x 12-Sofar

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si