Lacrisifi Clear-sol.oft. x 10ml-Sifi

Lacrisifi Clear-sol.oft. x 10ml-Sifi

P49560

Cost special Card de Fidelitate:

25,18 lei

26,50 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicaţii:
Lacrisifi este recomandat ca adjuvant în sindroamele "sicca", atât în cele de origine endogenă (alterarea filmului lacrimal produsa de excesul sau deficitul de mucopolizaharide), cât şi în cele de origine exogena (purtatori de lentile de contact, factori de mediu). De asemenea este recomandat în caz de iriţaii oculare produse de smog, praf, vânt, apa de mare; în plus faciliteaza eliminarea corpilor străini şi a substanelor toxice. Lacrisifi este bine tolerat când este instilat în sacul conjunctival, asa cum au demonstrat toate evaluarile clinice.

Compoziţie:
Hidroxipropil-metilceluloza 4000 CPS: 0,50 g; Fosfat de sodiu monobazic H2O: 0,80 g; Fosfat de sodiu dibazic 12 H2O: 1,80 g; Clorura de benzalconiu: 0,01 g; Edetat de sodiu: 0,10 g; Clorura de sodiu: 0,20 g; Apa distilata până la: 100,00 ml.
 

Contraindicaţii:
Lacrisifi este contraindicat la pacienţii care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre componentele soluţiei.

Precauţii:
A nu se folosi după trecerea a 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Reacţii adverse:
Nu are.

Acţiune:
Hidroxipropil-metilceluloza are proprietăţi lubrefiante şi emoliente, iar vâscozitatea sa permite prelungirea timpului de contact cornean al colirului. Lacrisifi (solutie de hidroxipropil-celuloza 0,5%) are un indice de refracţie comparabil cu cel al fluidului lacrimal. În plus, regenereaza, îmbunătăţeste stabilitatea şi reproduce caracteristicile vizuale ale filmului lacrimal. Lacrisifi are o activitate antiseptică blânda şi asigură hidratarea şi lubrefierea corneei.

Administrare:
Se instilează 1-2 picături de 4-8 ori pe zi, după sfatul medicului.

 

Prezentare:

10ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Lacrisifi Clear-sol.oft. x 10ml-Sifi

Lacrisifi Clear-sol.oft. x 10ml-Sifi

Produse similare:

Lacrisifi Clear-sol.oft. x 10ml-Sifi

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si