Ceai Glicemonorm Forte 50gr-Dacia Plant

Ceai Glicemonorm Forte 50gr-Dacia Plant

P49404

Cost special Card de Fidelitate:

5,23 lei

5,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Actiuni:

ACŢIUNI MAJORE: hipoglicemiantă.

ALTE ACŢIUNI: hipocolesterolemiantă.

Indicatii: se utilizează ca adjuvant în: hiperglicemie, diabet zaharat de tip II, diabet zaharat de tip I, complicaţii ale diabetului zaharat (retinopatie diabetică, arterită diabetică, polinevrită diabetică, etc) Contraindicatii alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii: în sarcină şi alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului.

ADMINISTRARE: Adulţi şi tineri peste 14 ani:

-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.

-infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.

-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă rasă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Copii 7-13 ani:

-infuzie – se prepară din ½ de lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează câte ½-1cană cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. înainte de mese. Se recomandă utilizarea în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.

COMPOZIŢIE: castravete-tibetan (Momordica charantia)- fructe (30%), afin (Vaccinium myrtillus)-frunze (20%), dud-negru (Morus nigra)- frunze (20%), măslin (Olea europaea)- frunze (20%), fasole (Phaseolus vulgaris)-teci (10%).

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Ceai Glicemonorm Forte 50gr-Dacia Plant

Ceai Glicemonorm Forte 50gr-Dacia Plant

Produse similare:

Ceai Glicemonorm Forte 50gr-Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si