Hepatoesential-cpr. x 60-Dacia Plant

Hepatoesential-cpr. x 60-Dacia Plant

P48358

Cost special Card de Fidelitate:

34,20 lei

36,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, el fiind o anexa a tubului digestiv care indeplineste numeroase functii: functia metabolica, cu rol in sinteza colesterolului si a lipidelor; functia vasculara, cu rol in sinteza unor elemente ale sangelui (albumine, globuline), precum si a factorilor de coagulare ai acestuia; functia secretorie, cu rol in producerea bilei; functia antitoxica, cu rol in neutralizarea toxinelor din organism; functia excretorie, cu rol in descompunerea hemoglobinei.

Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de o afectiune sau leziune, aparute pe termen scurt. Daca leziunile sunt repetate si apar pe termen lung, modificarile devin ireversibile. Vezica biliara (colecistul) este situata imediat sub ficat, fiind o anexa a acestuia si are rolul de a depozita bila secretata de ficat. Tulburarile care apar la acest nivel se datoreaza afectarii ficatului sau functiei secretorii a acestuia (cu secretia insuficienta de bila) si/sau a vezicii biliare.

Administrare:

Adulti: primele 10 zile cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa; urmatoarele zile, pentru intretinere cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Ingrediente/comprimat: celuloza microcristalina; lecitina cu 95% fosfolipide esentiale - pulbere (150 mg); Anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (pe suport de maltodextrina 10%) (100 mg); Armurariu (Silybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (pe suport de dextrina si dioxid de siliciu) (100 mg); schizandra (Schisandra chinensis) - extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg); stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de coriandru (Coriandrum sativum) (1 mg).

Contribuie la:

- mentinerea sanatatii sistemului hepato - biliar prin:
- protejarea si regenerarea celulelor hepatice
- sustinerea functiilor hepatice
- detoxifierea ficatului
- sustinerea secretiei si eliminarii bilei
- reducerea starilor de oboseala si surmenaj

Prezentare: 60 comprimate

Producator: Dacia Plant

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Hepatoesential-cpr. x 60-Dacia Plant

Hepatoesential-cpr. x 60-Dacia Plant

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, el fiind o anexa a tubului digestiv care indeplineste numeroase functii.

Produse similare:

Hepatoesential-cpr. x 60-Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si