Talitha Spray sublig. x 50ml-Solartium

Talitha Spray sublig. x 50ml-Solartium

P47948

Cost special Card de Fidelitate:

64,13 lei

67,50 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Talitha este o microemulsie sub forma de spray sublingual pentru tratamentul sindromului climacteric in perioada de premenopauza si menopauza.

INDICATII:

Sindromul Climacteric in perioada de perimenopauza

Alternativa sigura a terapiei de substitutie hormonala in menopauza

Reduce simptomele asociate de tip: bufeuri, transpiratii nocturne, palpitatii, nervozitate,iritabilitate, atrofie progresiva a mucoasei genito-urinare si imbatranirea cutanata.

Protejeaza sistemul cardiovascular, sistemul nervos si sistemul osos.

Stimuleaza imunitatea

EFICIENTA TALITHA:

Prin compozitia de trans-Resveratrol, Vitamina D3 si Vitamina E, Talitha prezinta efect estrogenic suficient pentru indepartarea simptomelor asociate menopauzei, fara riscurile implicate ale terapiei de substitutie hormonala.

Resveratrolul este un fitoestrogen puternic care poate fi utilizat ca alternativa a terapiei de substitutie hormonala.

Resveratrolul este o substanta naturata extrasa din radacina de Polygonum cuspidatum, cea mai bogata sursa naturala de Resveratrol.

Resveratrolul amelioreaza simptomele sindromului climacteric, inclusiv simptomele vasomotorii si osteoporoza si astfel reduce riscurile asociate menopauzei.

Datorita mecanismului sau de actiune este util in tulburarile hormonale ce pot surveni la menopauza: bufeurile, transpiratii nocturne, palpitatii, nervozitate, iritabilitate, atrofie progresiva a mucoasei genito-urinare si imbatranirea cutanata. Resveratrolul si vitamina D3 au actiune sinergica cu efecte benefice asupra densitatii osoase si a fluctuatiilor de greutate din timpul menopauzei

Este un puternic blocant al radicalilor liberi si astfel prezinta un puternic efect antioxidant prin impiedicarea formarii radicalilor liberi dar si prin blocarea actiunii acestora.

Stimuleaza proliferarea osteoblaselor. O serie de studii clinice au demonstrat ca asocierea Resveratrolului cu vitaminele determina un efect anti-oxidant superior aceluia dat de administrarea singulara a vitaminelor.

Vitamina E potenteaza efectul antioxidant al Resveratrolului.

Resveratrolul are si o actiune anti-inflamatoare puternica si efect vasoprotector.

Absorbtia resveratrolului administrat oral este >1%, astfel Talitha a dezvoltat forma de spray sublingual pentru a asigura o absorbtie marita si o eficacitate net superioara preparatelor clasice orale cu resveratrol.

Vitamina D3 este o vitamina liposolubila bio-sintetizata, care contribuie la absorbtia/utilizarea calciului si fosforului la nivelul intestinului, precum si la mentinerea concentratiilor normale in sange.Stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului la nivel intestinal si regleaza nivelurile de calciu din sange, mentinand mineralizarea osoasa, in special in cazul decalcifierii ce apare la menopauza.

Vitamina E (tocoferol) Vitamina E este o vitamina liposolubila, care se extrage la rece, in principal din uleiuri vegetale. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, avand efect anti-imbatranire prin utilizarea corespunzatoare a acidului linoleic.

COMPOZITIE:

Talitha contine trans-Resveratrol, Vitamina D3 si Vitamina E

MOD DE ADMINISTRARE:

Cate 4-5 pulverizari sublinguale de 2 ori pe zi.

(9 pulverizari/zi echivalent a 1,7g produs, respectiv: 8,5 mg trans-Resveratrol, 12 mg Vitamina E, 10 mcg Vitamina D3).

FORMA FARMACEUTICA:

Spray sublingual 50mL

Un tub de Talitha este suficient pentru 1 luna de tratament.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Talitha Spray sublig. x 50ml-Solartium

Talitha Spray sublig. x 50ml-Solartium

Talitha este o microemulsie sub forma de spray sublingual pentru tratamentul sindromului climacteric in perioada de premenopauza si menopauza.

Produse similare:

Talitha Spray sublig. x 50ml-Solartium

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si