Lactofiltrum Eco-cpr x 60-Dr.Reddy's

Lactofiltrum Eco-cpr x 60-Dr.Reddy's

P47994

Cost special Card de Fidelitate:

23,75 lei

25,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Actiune dubla de prebiotic si enterosorbent. Normalizeaza microflora intestinala. Pentru satanatea pielii si a tegumentelor.

Actiune:

Lignina - polimer de origine vegetala; fibre alimentare insolubile din grupa enterosorbentilor - substante ce absorb si elimina din tractul gastrointestinal toxinele, concomitent cu bacteriile patogene. Insuficienta de fibre alimentare in organismul omului duce la micsorarea imunitatii si a capacitatii de adaptare la factorii nocivi din mediul inconjurator, cea ce poate provoaca diferite stari patologice (maladii ale tractului gastro-intestinal, ateroscleroza, Diabet zaharat, hipertensiune arteriala etc).

Dereglarea digestiei ca rezultat al insuficientei de fibre alimentare poate provoca maladii ale tractului gastro-intestinal ce pot duce la disbacterioza, manifestate la copii prin: dermatite atopice, astm bronsic, infectii cu corelatie directa cu starea microflorei intestinului, iar ulterior la afectiuni legate de dezvoltarea sistemului osteo-muscular, a danturii sau a sistemului nervos, ca rezultat al insuficientei absorbtiei Ca, Fe, si vitaminelor.

Lignina nu este toxica, nu dauneaza mucoasa intestinului, si prezinta un grad marit de absorbtie. in felul acesta absoarbe si elimina din intestin toxinele, agentii patogeni, anticorpii, alergenii din alimente, otravurile, sarurile metalelor grele, radionuclizii, alcoolul. De asemenea, absoarbe si elimina din organism reziduurile metabolice, surplusul de: bilirubina, uree, colesterol, lipide care pot provoca intoxicatii endogene.

Lactuloza - prebiotic; nu se absoarbe in intestinul subtire, si ajunge intact, unde la nivelul colonului constituie un substrat selectiv pentru inmultirea bacteriilor benefice (lactobacili si bifidobacterii). Prebioticele nu sunt hidrolizate de catre enzime si nu se absorb in sectiunile superioare ale tractului gastro-intestinal, sunt alimente benefice pentru microflora acestuia (stimuleaza cresterea si vitalitatea bacteriilor benefice).

Ambele ingrediente ofera conditii optime de functionare a tractului gastro-intestinal si a microflorei intestinale. In acelasi timp, pentru a asigura colonizarea microflorei intestinului, se consuma pana la 10% din energie si 20% din alimente.

Lactuloza normalizeaza metabolismul proteinelor, grasimilor si carbohidratilor, absorbtia de vitamine si de macro- si microelemente, contribuind la imbunatatirea starii generale a organismului uman.

Compozitie pentru o tableta (650 mg):

Lignina hidrolizata - 342,11 mg, lactuloza - 101,01 mg
Excipienti: fructo-oligozaharide -144,44 mg, amidon din cartofi - 26,69 mg, croscarmeloza sodica-29,25 mg, magneziu stearat - 6,5 mg.
Lactofiltrum - Eco nu contine zahar.

Indicatii:

Enterosorbentul lignina si prebioticul lactuloza din compozitia Lactofiltrum - Eco contribuie la normalizarea microflorei intestinale si la eliminarea manifestarilor clinice ale disbacteriozei intestinale (manifestata sub forma de dureri in stomac si meteorism).

Administrarea de Lactofiltrum - Eco duce la disparitia mai rapida a simptomelor bolilor alergice si a intoxicatiilor, contribuind la formarea corespunzatoare a scheletului osteo-muscular la copii, prin facilitarea asimilarii de calciu, fier si vitamine.

Cu "Lactofiltrum - Eco" veti uita ce inseamna o piele mata, inrosita, iritata sau uscata. Acesta va ajuta sa rezolvati problema de baza a unei pieli nesanatoase si anume sa refaceti microflora autohtona a pielii, numai astfel este posibila obtinerea unui efect durabil si de calitate. Numai o microflora sanatoasa a pielii este garantia unei bune dispozitii si a pielii sanatoase.

Contraindicatii:

Intoleranta la oricare din componentele produsului.
Constipatie acuta.

Administrare:

- pentru copii de la 3 la 6 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi;
- copii de la 6 la 14 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi;
- copii peste 14 ani si adulti: cate 2-3 comprimate de 3 ori pe zi.

Durata curei: 14-21 zile.

Prezentare: 60 comprimate

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Lactofiltrum Eco-cpr x 60-Dr.Reddy's

Lactofiltrum Eco-cpr x 60-Dr.Reddy's

Actiune dubla de prebiotic si enterosorbent. Normalizeaza microflora intestinala. Pentru satanatea pielii si a tegumentelor.

Produse similare:

Lactofiltrum Eco-cpr x 60-Dr.Reddy's

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si