Magnefort B6-drj x 50-Biofarm

Magnefort B6-drj x 50-Biofarm

P46443

Cost special Card de Fidelitate:

17,00 lei

17,89 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie: 
Lactat de magneziu x 2 H2O 0,470 g, vitamina B6 0,005 g. Excipienti pentru un drajeu pana la 1000 g.

Indicatii: 
Magneziul este un mineral indispensabil vietii celulelor, aproximativ jumatate din continutul de magneziu din organism fiind localizat in interiorul celulelor din componenta tesuturilor si organelor. Restul se regaseste la nivelul tesutului osos, in combinatie cu calciul si fosforul. Element necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul mentine normala functia musculara si nervoasa, mentine ritmul cardiac in limite fiziologice si favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice. Este deasemenea implicat in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in sinteza proteinelor. Vitamina B6 joaca un rol important in desfasurarea normala a numeroase procese fiziologice, iar asocierea cu magneziu este benefica deoarece vitamina B6 favorizeaza absorbtia si mentinerea magneziului in organism.

Mod de administrare: 
Portia zilnica de produs: 1 drajeu pe zi.
Carenta de magneziu si/sau vitamina B6 poate aparea datorita aportului scazut de magneziu (prin alimentatie dezechilibrata, in timpul curelor de slabire), consumului de alcool, stress-ului, efortului fizic intens, tratamentului indelungat cu diuretice (pierderi excesive prin urina), tulburarilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbtie), diabet zaharat, deficienta de magneziu poate fi un factor de risc pentru instalarea osteoporozei in menopauza, datorita probabil alterarii metabolismului calciului. Deficitul de magneziu poate afecta teoretic orice organ sau sistem al organismului. 
Efectele carentei de magneziu pot fi:
- pe musculatura striata: ticuri, crampe, tensiune si oboseala musculara, dureri de spate, de ceafa, oftat des
- pe musculatura neteda: constipatie, spasme urinare, crampe menstruale, sensibilitate la zgomote puternice
- pe sistemul nervos central: insomnie, anxietate, hiperactivitate, neliniste, atacuri de panica, agorafobie (frica de spatii deschise), iritabilitate premenstruala
- pe sistemul nervos periferic: amorteli, furnicaturi si alte senzatii anormale
- pe sistemul cardiovascular: palpitatii, aritmii cardiace, angina consecutiva spasmului coronar, hipertensiune arteriala, prolaps de valva mitrala.Deficitul de magneziu nu presupune aparitia tuturor acestor manifestiri, dar multe dintre ele apar de obicei impreuna. Alte simptome generate, includ: pofta pentru alimente sarate, pofta sau dimpotriva intoleranta pentru carbohidrati (in special ciocolata), fragilitatea parului si a unghiilor.

Precautii:
 In caz de tratament cu tetraciline, produsul Magneziu Forte cu Vitamina B6 se recomanda la cel putin 3 ore dupa tetraciline.
A nu se utiliza simultan cu saruri de calciu sau fosfati.
Nu se asociaza cu tratamentul cu levodopa.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Magnefort B6-drj x 50-Biofarm

Magnefort B6-drj x 50-Biofarm

Produse similare:

Magnefort B6-drj x 50-Biofarm

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si