Drill Miere si Trandafir x 24-Lab.Pierre Fabre

Drill Miere si Trandafir x 24-Lab.Pierre Fabre

P44727

Cost special Card de Fidelitate:

25,18 lei

26,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie
Clorhexidina digluconat 3 mg;Tetracaina clorhidrat 0,200 mg; acid ascorbic (vitamina c), zaharoza, glucoza lichida, miere, glicirhizinat de amoniu, extract de radacina dulce, aroma naturala de trandafiri. Lista excipientilor care trebuie cunoscuti pentru ca produsul sa poate fi administrat fara risc la anumiti pacienti: Zaharuri: 2,5 g per drajeu.

 

Indicatii
Acest medicament este recomandat pentru dureri de gat de mica intensitate si neinsotite de febra, pentru afte sau alte leziuni bucale usoare. El contine un anestezic local si un atiseptic.
Atentie! Acest medicament nu trebuie folosit in urmatoarele cazuri: la copii sub 6 ani; antecedente de alergie la anestezice locale si clorhexidina. In caz de dubiu, consultati medicul sau farmacistul.

 

Mod de administrare
Adulti -  Se suge cate un drajeu de 4 ori pe zi. Intervalul intre doze trebuie sa fie de cel putin doua ore.
Copii intre 6 si 15 ani - Se suge cate un drajeu de 2-3 ori pe zi. Intervalul intre doze trebuie sa fie de cel putin patru ore. Nu se va administra la copii sub 6 ani. Calea de administrare este orala. Durata tratamentului este limitata la 5 zile. Daca nu se observa o ameliorare dupa 5 zile de tratament, se va solicita sfatul medicului.

 

Precautii
Respectati doza recomandata (numarul de drajeuri), daca este luat in doze mari, acest medicament intra in circulatia sanguina si poate afecta inima si sistemul nervos (cu posibilatea aparitiei convulsiilor). Evitati sa luati medicamentul inainte de masa, deoarece efectul anestezic pe care il provoaca poate determina o traiectorie gresita a inghititurilor. Nu folositi mai multe medicamente ce contin antiseptice in acelasi timp. Tineti cont de aportul de 2,5 g de zahar al fiecarui drajeu, in caz de diabet sau in cazul unei diete ce presupune un consum redus de zahar. Adresati-va medicului in cazul aparitiei febrei, expectoratiei purulente (flegma), disconfortului la inghitire sau extinderii leziunilor, precum si in cazul inrautatirii simptomelor sau lipsei de ameliorare a acestora dupa un tratament de 5 zile. In caz de dubiu nu exitati sa consultati medicul sau farmacistul.

 

Atentionari speciale
Nu se recomanda folosirea extensiva a acestui medicament (mai mult de 5 zile) deoarece aceasta poate determina modificarea echilibrului microbian natural din gat. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor!

 

Interactiuni medicamentoase
Pentru a preveni orice interactiune posibila cu alte medicamente, trebuie sa informati doctorul sau farmacistul cu privire la alte tratamente pe care le urmati.

 

Sarcina si alaptare
Ca o regula generala este bine intotdeauna sa consultati medicul sau farmacistul in timpul sarcinii sau alaptarii, inainte de a lua orice medicament.

 

Sportivi
Sportivii trebuie preveniti ca acest produs contine un principiu activ care poate determina o reactie pozitiva la controlul anti-doping.

 

Reactii adverse
La fel ca orice produs activ, acest medicament poate determina apartia unor reactii adverse suparatoare la unii pacienti: reactii alergice, roseata fetei; daca apar aceste efecte, se va intrerupe tratamentul; senzatie pasagera de amorteala a limbii. Colorarea limbii in brun este lipsita de pericol si va disparea odata cu intreruperea tratamentului. Colorarea dintilor, care poate de asemenea sa apara, poate fi usor prevenita prin spalarea zilnica a acestora. In cazul in care apare tuse in timpul mesei sau senzatii ca alimentele "intra pe partea cealalta", tratamentul trebuie intrerupt si se va cere sfatul medicului. Anuntati medicul sau farmacistul in cazul apartiei unor efecte nedorite sau suparatoare, ce nu sunt mentionate.

 

Prezentare:
24 pastile

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Drill Miere si Trandafir x 24-Lab.Pierre Fabre

Drill Miere si Trandafir x 24-Lab.Pierre Fabre

Produse similare:

Drill Miere si Trandafir x 24-Lab.Pierre Fabre

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si