Ceai Paducel 50g Dacia Plant

Ceai Paducel 50g Dacia Plant

P42946

Cost special Card de Fidelitate:

4,06 lei

4,27 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Păducelul face parte din familia Rosaceae, fiind un arbust spinos, de câţiva metrii înălţime, care la sfârşitul lui aprilie şi începutul lui mai încântă privirea cu ploaia sa de petale albe şi îmbie la relaxare cu aroma sa liniştitoare. În septembrie – octombrie explozia sa de fructe roşii viu colorate dă un aspect sărbătoresc dealurilor şi marginilor de pădure unde, de obicei creşte. Atât florile cât şi fructele sunt un adevărat elixir în bolile cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante din Europa, unde aceste afecţiuni constituie cauza numărul unu de mortalitate. Utilizat ca remediu terapeutic din cele mai vechi timpuri, păducelul îşi datorează eficienţa complexului de principii active, capacitatea sa curativă fiind însă mult diminuată prin prelucrarea termică a plantei (ceaiurile fiind obţinute de obicei prin fierberea produsului), motiv pentru care, se recomandă administrarea păducelului sub formă de pulbere, macerat la rece sau tinctură, forme de extracţie care păstrează nealterate proprietăţile plantei.

Contribuie la
- funcţionarea normală a aparatului cardiovascular, prin:
- îmbunătăţirea fluxului coronarian şi a funcţiei cardiace;
- reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac;
- menţinerea în limite normale a ritmului cardiac şi tensiunii arteriale ;
- îmbunătăţirea tonusului cardiac;
- protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la eliminarea disconfortului ce poate apare la nivelul aparatului cardiovascular.

Contraindicatii
alergie la păducel.

ADMINISTRARE:
INTERN:
- macerat la rece – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 min. înainte de mese.
- infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Ceai Paducel 50g Dacia Plant

Ceai Paducel 50g Dacia Plant

Produse similare:

Ceai Paducel 50g Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si