Proprin V cpr x40 - Plantavorel

Proprin V cpr x40 - Plantavorel

E17441

Cost special Card de Fidelitate:

14,82 lei

15,60 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Recomandari: Adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale aparatului genitourinar, prostatite cronice, adenom de prostata, cistite.

Compozitie: Pulberi vegetale din iarba de ghimpe (Xanthium spinosum), floare de galbenele (Calendula officinalis), iarba de urzica moarta (Lamium album), radacina de pir (Agropyrum repens), radacina de urzica vie (Urtica dioica), radacina de tataneasa (Symphytum officinale) si excipienti de comprimare. Produsul contine lactoza si amidon din porumb.

Mod de administrare:

Intern, adulti: 2-3 tablete pe zi, timp de 30-60 de zile.In afectiunile prostatei se recomanda ca in prima luna doza sa fie marita la 2-3 tablete de 3 ori pe zi.

Utilizarea profilactica , cate 1 tableta pe zi, timp de 1 luna, 3-4 cure pe an, contribuie la stimularea functiei prostatei si revigorarea aparatului urogenital.

Se recomanda un regim dietetic hiposodat, cu evitarea condimentelor, alimentelor si bauturilor fermentate, bogate in taninuri sau continand conservanti.

Prezentare: 40 tablete

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Proprin V cpr x40 - Plantavorel

Proprin V cpr x40 - Plantavorel

Adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale aparatului genitourinar, prostatite cronice, adenom de prostata, cistite.

Produse similare:

Proprin V cpr x40 - Plantavorel

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si