Fares Biosept Sirop Clasic 250ml

Fares Biosept Sirop Clasic 250ml

P44245

Cost special Card de Fidelitate:

20,90 lei

22,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

De cele mai multe ori, atunci cand sunt bolnavi, cei mici refuza remediile pe care vrem le administram. O solutie buna la aceasta problema o reprezinta remediile sub forma de siropuri, care sunt usor de administrat si placute la gust.

Siropul Biosept de la Fares are o compozitie complexa, fiind eficient ca antiviral, antiseptic, antiinflamator si expectorant. Acesta se administreaza sugarilor si copiilor mici, evitandu-se folosirea excesiva a antibioticelor si antitermicelor. Siropul contine lichen de piatra, frunze de maslin si fructe de noni, care sunt plante bogate in uleiuri esentiale si substante eficiente in tratamentul racelilor, virozelor, herpesului si a parazitozelor intestinale.

Fiecare planta contine mai multe substante active care isi potenteaza efectele si actioneaza la mai multe niveluri. Se explica astfel cum un produs din plante medicinale are indicatii si efect asupra mai multor simptome. Biosept are in compozitie trei plante, alese cu deosebita grija pentru administrare la varste foarte mici: sugari si copii de la 1 la 3 ani.

Fiind sub forma lichida, este usor acceptat de copii si actioneaza repede, avand o biodisponibilitate mare. Substantele active se absorb usor, iar starea copilului se amelioreaza, folosind un singur produs natural si nu mai multe medicamente cu substante de sinteza.

Prezentare: 250ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Biosept Sirop Clasic 250ml

Fares Biosept Sirop Clasic 250ml

Siropul Biosept de la Fares are o compozitie complexa, fiind eficient ca antiviral, antiseptic, antiinflamator si expectorant.

Produse similare:

Fares Biosept Sirop Clasic 250ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si