Nivea Sun Kids Lot SPF50 Swim&Play 85833

Nivea Sun Kids Lot SPF50 Swim&Play 85833

W55709

Cost special Card de Fidelitate:

52,72 lei

55,49 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Protectie solara sigura si de incredere chiar si in apa. Acest produs contine un sistem de filtre UVA/UVB foarte eficient, care ofera protectie imediata, de lunga durata si este rezistent la apa. imbogatit cu Dexpanthenol pentru a prevenii deshidratarea pielii sensibile a copiilor.

REZISTENTA LA APA DE LUNGA DURATA SI PROTECTIE IMEDIATA

Special creata pentru pielea delicata a copiilor, Lotiunea Protectoare NIVEA SUN Kids Swim&Play ofera protectie imediata si de incredere. Filtrele UVA si UVB protejeaza impotriva arsurilor solare si a imbatranirii premature a pielii. Formula sa cu Dexpanthenol protejeaza bariera pielii si permite o expunere mai indelungata si mai sigura in apa. Lotiunea ajuta la reducerea riscurilor alergiilor induse de razele UV. Potrivita pentru fata si corp.

INSTRUCTIUNI IMPORTANTE DE FOLOSIRE

  • Nu expuneti direct copii si bebelusii la soare.
  • Chiar si protejat, evitati soarele de la amiaza.
  • Aplicati generos inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, in special dupa ce ati iesit din apa sau v-ati sters, pentru a mentine nivelul de protectie initial.
  • Pentru copii si bebelusi, folositi articole de imbracaminte pentru protejarea pielii (sapca, Tricou, Pantaloni) si aplicati protectie solara cu FPS ridicat pentru zonele neprotejate (fata, brate, picioare).
  • Evitati contactul cu hainele.
  • Compatibilitate testata dermatologic.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Nivea Sun Kids Lot SPF50 Swim&Play 85833

Nivea Sun Kids Lot SPF50 Swim&Play 85833

Special creata pentru pielea delicata a copiilor, Lotiunea Protectoare NIVEA SUN Kids Swim&Play ofera protectie imediata si de incredere.