Mirtilene Ginkgo-cpr. x 30-Sifi

Mirtilene Ginkgo-cpr. x 30-Sifi

W59573

Cost special Card de Fidelitate:

50,35 lei

53,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Contine:

Celuloza microcristalizata; fosfat calcic dibazic; extract uscat din frunze de Ginko Biloba cu 3% flavonoide din Ginko; extract de afine cu 25% antocianozide (Vaccinum myrtillus din fructe)pe maltodextrina; stearat de magneziu(vegetali); bioxid de siliciu;

Mirtilene Ginkgo este un supliment alimentar care contine extract de afine, ale carui componente joaca un rol fundamental in procesul vederii si in protectia tesuturilor impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi produsi in cursul proceselor metabolice la nivel celular.

Antocianozidele extrase din afine au remarcabile proprietati vasoprotectoare si imbunatatesc sensibilitatea retiniana nocturna si la lumina redusa.

Extractul de Ginkgo Biloba amelioreaza microcirculatia retiniana, fiind util in cazul scaderii acuitatii vizuale cauzate de alterari ale circulatiei sanguine la nivelul retinei.

Componente din Mirtilene Ginkgo sunt de asemenea utile in cazurile de fragilitate vaselor capilare,de afectare a permeabilitatii acestora si de reducere a sensibilitatii retiniene nocturne si la lumina redusa, frecvente in anumite situatii, precum miopia si oboseala vizuala.

Mod de administrare:
1-2 tablete pe zi sau conform prescriptiei medicale.

Prezentare: 30 tablete

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Mirtilene Ginkgo-cpr. x 30-Sifi

Mirtilene Ginkgo-cpr. x 30-Sifi

Mirtilene Ginkgo este un supliment alimentar care contine extract de afine, ale carui componente joaca un rol fundamental in procesul vederii si in protectia tesuturilor impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi.

Produse similare:

Mirtilene Ginkgo-cpr. x 30-Sifi

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si