Gerovital H3 Classic Crema Antirid Nutritiva Noapte x 50ml

Gerovital H3 Classic Crema Antirid Nutritiva Noapte x 50ml

P45029

Cost special Card de Fidelitate:

28,03 lei

29,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este prima marcǎ anti-age din lume.

Complexul anti-age: previne si atenueaza semnele senescentei tenurilor mature si uscate si are efect geriatric asupra pielii.
Acid Hialuronic: asigura tenului matur nivelul optim de nutritie si hidratare, restaurand bariera hidro-lipidica de protectie.
Vitamina E: limiteaza stresul oxidativ, protejeaza acidul hialuronic, fibrele de colagen si elastina.
Juvinity : intarzie imbatranirea metabolica si a nucleului celulelor, revigoreaza replicarea celulara.
Juvinity, noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit si Complexul tineretii, Rezervorul de tinerete indelungata a pielii.

In noua formula a cremei de fata nutritiva se regaseste untul shea si ceara de albine, iar uleiul mineral s-a inlocuit integral cu ulei de soia (nemodificat genetic ). Acest aspect schimba perceptia de aplicare a cremei prin faptul ca nu se mai simte atat de „grasa” chiar daca proportia de ingredienti grasi a ramas la fel. Beneficiile pentru piele, referitoare la efectul de nutrire si regenerare, sunt mult imbunatatite.

Actiune
Prin formula grasa, bogata in uleiuri, ceruri si grasimi naturale cu mare putere de reconstructie si prin Complexul anti-age, crema previne si atenueaza semnele senescentei tenurilor mature si uscate, are efect geriatric asupra pielii. Acidul Hialuronic hidrateaza tenul, diminueaza pierderile transepidermale de apa. Vitamina E limiteaza stresul oxidativ, protejeaza acidul hialuronic, fibrele de colagen si elastina din piele. Juvinity revigoreaza metabolismul celular, reduce vizibil semnele imbatranirii pielii.

Datorita acestei structuri speciale, bogata in uleiuri si grasimi naturale, crema poate suferi o ingalbenire, dar acest lucru nu afecteaza calitatea si eficienta produsului. Prezinta un miros usor de lanolina.

Mod de utilizare
Se aplica zilnic, seara, pe fata, gat si decolteu.

Beneficii
Efect semnificativ antirid demonstrat prin evaluare instrumentala
Elasticitatea pielii a crescut in medie cu 77.8%

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Gerovital H3 Classic Crema Antirid Nutritiva Noapte x 50ml

Gerovital H3 Classic Crema Antirid Nutritiva Noapte x 50ml

Prin formula grasa, bogata in uleiuri, ceruri si grasimi naturale cu mare putere de reconstructie si prin Complexul anti-age, crema previne si atenueaza semnele senescentei tenurilor mature si uscate, are efect geriatric asupra pielii.

Produse similare:

Gerovital H3 Classic Crema Antirid Nutritiva Noapte x 50ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si