Sana Centura Prenatala Reglabila

Sana Centura Prenatala Reglabila

P16215

Cost special Card de Fidelitate:

78,85 lei

83,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

CENTURA PRENATALA S,M,L,XL

Croita special pentru un confort maxim, foarte usoara si placuta, se monteaza si se demonteaza foarte usor. Este confectionata dintr-un material antiperspirant, moale, confortabil. Este ajustabila in functie de dezvoltarea sarcinii, prevazuta cu sistem de inchidere tip velcro. Este foarte confortabila indiferent de pozitia gravidei: in picioare, sezand sau culcata. Ofera un suport excelent burticii aflate in crestere, ajutand la combaterea riscului de blocaj muscular. Este ideala atat pentru uzul zilnic, cat si pentru exercitiile fizice din timpul sarcinii. Prinderea sigura realizata cu arici, permite ajustarea ferma a centurii pe corp, in functie de nevoi. Reduce de asemenea micile dureri de spate, extrem de comune in timpul sarcinii.

 

Indicatii:

Reduce durerile de spate din timpul sarcinii; ajuta la revenirea mai usoara a musculaturii abdominale dupa sarcina; este special concepută pentru scaderea tensiunii din regiunea lombara si sustinerea abdomenului in timpul sarcinii; este creata special pentru a prelua din greutatea uterului gravidei si pentru a reduce presiunea asupra muschilor abdominali si ai spatelui; ofera sustinerea burticii pe masura ce evolueaza sarcina.

   

Mod de utilizare:

Se pozitionează cu partea mai lata (sau mai ingusta) in spate, in zona taliei; se fixeaza peste si sub burtica, cu sistemul de inchidere tip velcro; centura trebuie sa aiba o pozitie oblica, mai ridicata in spate pentru a putea realiza eficient sustinerea abdomenului.

 

SMALL

86 - 97 cm

MEDIUM

97 - 107 cm

LARGE

107 - 117 cm

X-LARGE

117 - 127 cm

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Sana Centura Prenatala Reglabila

Sana Centura Prenatala Reglabila

Produse similare:

Sana Centura Prenatala Reglabila

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si