Zdrovit Dezarcit Spray 20ml

Zdrovit Dezarcit Spray 20ml

P45989

Cost special Card de Fidelitate:

18,61 lei

19,59 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Previne inflamatia si ciuperca piciorului

Actiune:

Aerosol spray este destinat prevenirii micozelor si inflamatiilor de la nivelul picioarelor, ca si a fisurilor cutanate. Previne mirosurile neplacute.

Pentru uz profilactic dupa infectii fungice sau pentru prevenirea mirosurilor neplacute de la nivelul picioarelor sau din incaltaminte.

Mod de utilizare:

Se agita flaconul si se indeparteaza capacul duzei. Se tine flaconul in pozitie verticala si se directioneaza duza spre partea inferioara a piciorului, se pulverizeaza lichidul, de la o distanta de aproximativ 20 de cm, prin presarea ferma a duzei. Similar, se aplica intre degetele de la picioare. Se repeta la celalalt picior (prin presarea duzei o data se eliberaza 0,55 ml). Se va utiliza de doua ori pe zi: dimineata si seara. Pentru a preveni mirosul neplacut din incaltaminte, se pulverizeaza lichidul in acelasi mod in interiorul pantofilor.

Doar pentru uz extern!

Inflamabil!

A nu se pulveriza spre flacara deschisa sau orice material incandescent!

Depozitare:

A se pastra la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Se pastreaza cu capac la temperatura camerei.

Compozitie (1 ml aerosol): Oleum Pini 10 mg, Oleum Menthae Piperitae 20 mg, Oleum Malaleuci 5 mg, Extractum Salviae 5 mg, Acidum Boricum 30 mg.

Excipienti: Glicerol si etanol.

Continut: 20ml

Spray-ul se va utiliza intr-o luna de la prima deschidere.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Zdrovit Dezarcit Spray 20ml

Zdrovit Dezarcit Spray 20ml

Produse similare:

Zdrovit Dezarcit Spray 20ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si