Exinailner Lac de Unghii 2 in 1-sol. 5ml

Exinailner Lac de Unghii 2 in 1-sol. 5ml

P85284

Cost special Card de Fidelitate:

52,25 lei

55,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Exinailner Lac de Unghii 2 in 1- sol. 5ml

Eficient impotriva infectiei fungice a unghiei
EXI-NAILNER Lac de unghii 2 in 1 solutie Sandoz este un lac de unghi special bazat pe o formula unica, patentata, care ii permite sa penetreze unghia in profunzime, modificand pH-ul si blocand astfel dezvoltarea fungilor. Trateaza infectia fungica indiferent de agentul etiologic, previne raspandirii infectiei fungice la unghiile adiacente distrofice cu risc de infectare.

EXI-NAILNER Lac de unghii 2 in 1 solutie protejeaza unghia noua, sanatoasa, si previne reinfectarea acesteia. 
Conform studiilor infectia fungica a unghiei este o boala relativ frecvanta. In toata lumea, 2% pana la 18% din populatie sufera de o infectie fungica a unghiei la un moment dat. 


Ciuperca unghiei piciorului apare, in special, la persoanele cu unghii incarnate sau la cele care sufera leziuni în urma taierii frecvente sau exagerate a unghiilor. De asemenea, persoanele care practica sport si poarta incaltaminte neadecvata, care preseaza intens pe unghii in timpul alergarii pot suferi mai frecvent de onicomicoza.

Este foarte important sa tratati cat ma rapid infectia fungica a unghiei: cu cat este mai mica zona afectata, cu atat este mai scurta perioada de tratament. Tratamentul prompt poate preveni, de asemenea, raspandirea infectiei micotice catre celelalte unghii.
Compozitie EXI-NAILNER Lac de unghii 2 in 1 solutie:
Lactat de etil - 87.5%, Acid lactic - 2%, glicerina - 5%, Resacetofenona (2.4 dihidroxiacetofenona) - 0.5%, Acid citric.

Mod de aplicare:

EXINAILNER Lac de unghii 2 in 1 solutie se aplica pe toata suprafata unghiei de 2 ori pe zi in primele 4 saptamani de utilizare, apoi o data pe zi pana ce unghia sanatoasa a crescut complet.
-Unghii mai stralucitoare
-Previne reinfectarea unghiei sanatoase
-Suficient pentru 300 aplicari
Important!
In mod normal, vindecare unghiilor de la maini se realizeaza in aproximativ 6 luni, iar a unghiilor de la picioare in aproximativ 9 pana la 12 luni. 
Pentru aplicarea Exinailner NU este necesara razuirea unghiei inainte de aplicare.
Cantitate: 5ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Exinailner Lac de Unghii 2 in 1-sol. 5ml

Exinailner Lac de Unghii 2 in 1-sol. 5ml

Produse similare:

Exinailner Lac de Unghii 2 in 1-sol. 5ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si