Klorane Sampon Quinina+Vit B6 200ml

Klorane Sampon Quinina+Vit B6 200ml

C02471

Cost special Card de Fidelitate:

38,00 lei

40,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Actiune:

Extractul de chinina de la KLORANE combinat cu vitamina B, incorporate intr-o baza emulsionanta foarte delicata, cu efect de descurcare a parului si de amplificare a volumului, transforma samponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinina si vitamina B, intr-o veritabila sursa de energie si tonificare pentru parul lipsit de vigoare.

Acesta pune in miscare microcirculatia cutanata si stimuleaza bulbul pilos favorizand cresterea parului pentru o podoaba capilara sanatoasa si plina de vigoare.

Hipoalergenic.

Aplicare:

Este suficienta o singura spalare. Clatiti indelung. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Pentru problemele de cadere a parului, acest sampon este un complement ideal al tratamentelor KLORANE impotriva caderii parului.

Eficacitate demonstrata:

Samponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinina si vitamina B a fost ales pentru eficacitatea sa asupra vigorii parului (94%), precum si pentru rezistenta (88%) si elasticitatea conferite parului (91%).

Sfaturile si indicatiile farmacistului dumneavoastra:

Completati actiunea fortifianta a samponului cu cea a balsamului fortifiant si cu efect de descurcare a parului KLORANE cu extract de chinina si vitamina B.

Prezentare: 200ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Klorane Sampon Quinina+Vit B6 200ml

Klorane Sampon Quinina+Vit B6 200ml

Extractul de chinina de la KLORANE combinat cu vitamina B pune in miscare microcirculatia cutanata si stimuleaza bulbul pilos favorizand cresterea parului pentru o podoaba capilara sanatoasa si plina de vigoare.

Produse similare:

Klorane Sampon Quinina+Vit B6 200ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si