Klorane Sampon Musetel 200ml

Klorane Sampon Musetel 200ml

C02463

Cost special Card de Fidelitate:

36,10 lei

38,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Actiune:

Extractul de musetel de la KLORANE incorporat intr-o baza emulsionanta foarte delicata ii confera samponului proprietatea de deschidere a culorii parului dandu-i reflexe blonde: apigeninul continut se fixeaza pe fibrele capilare, acoperind pelicula externa a cuticulei firelor de par fara sa penetreze in centrul lor, conferind progresiv superbe reflexe blonde si aurii.

Aplicare:

Este suficienta o singura aplicare. Lasati sa actioneze cateva minute. Clatiti cu apa din abundenta. Acest sampon foarte delicat este adaptat atat parului mamicilor cat si parului copiilor. Utilizati-l ori de cate ori este necesar. Fara coloranti sau decoloranti sintetici, acesta revitalizeaza in mod natural parul si-i reda stralucirea si luminozitatea.

Eficacitate demonstrata:

Samponul pentru reflexe aurii KLORANE cu extract de musetel a fost ales pentru efectul sau de reflexe blonde (nivel de satisfactie: 71 %), pentru rezultatele de redare a stralucirii parului dupa utilizarea acestuia (75 %), si pentru senzatia de par moale (85 %).

Sfaturile si indicatiile farmacistului dumneavoastra:

Completati actiunea samponului cu alte produse de ingrijire ale gamei KLORANE cu extracte de musetel.

Prezentare: 200ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Klorane Sampon Musetel 200ml

Klorane Sampon Musetel 200ml

Extractul de musetel de la KLORANE incorporat intr-o baza emulsionanta foarte delicata ii confera samponului proprietatea de deschidere a culorii parului dandu-i reflexe blonde.

Produse similare:

Klorane Sampon Musetel 200ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si