Ducray Sampon Argeal 150ml

Ducray Sampon Argeal 150ml

P13818

Cost special Card de Fidelitate:

40,85 lei

43,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicatii DUCRAY Argeal Sampon crema : Samponul Argeal este special formulat pentru a trata excesul de sebum la nivelul pielii capului.

Textura sa de sampon-crema este adaptata pentru un masaj la nivelul scalpului, facilitand contactul optim cu cele doua substante active din compozitie: caolinul (argila) cu rol de absorbtie a sebumului la nivelul scalpului (sebum care determina un par gras) si extractul de Sabal serrulata cu actiune antiseboreica. Poate fi utilizat zilnic, ca produs unic de tratament, sau cu orice frecventa se doreste. Poate fi utilizat si complementar Samponului Sabal pentru mentinerea rezultatelor obtinute.

Compozitie DUCRAY Argeal Sampon crema : Caolin (argila) 7%, extract de Sabal serrulata 0.1%, baza de spalare emulsionanta non-sebogena.

Mod de administrare DUCRAY Argeal Sampon crema : Aplicati samponul pe parul umed, pe intreaga lungime a firelor, cu ajutorul varfului aplicator al flaconului. Se lasa sa actioneze 3 minute apoi se clateste. Se repeta operatia, insistand cu un masaj usor la nivelul pielii capului, apoi se clateste din nou.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Ducray Sampon Argeal 150ml

Ducray Sampon Argeal 150ml

Samponul Argeal este special formulat pentru a trata excesul de sebum la nivelul pielii capului.

Produse similare:

Ducray Sampon Argeal 150ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si