-50%

Pret redus! Sebamed Sampon Derm.Impotriva Caderii Parului x 200ml

Sebamed Sampon Derm.Impotriva Caderii Parului x 200ml

W53962

Cost special Card de Fidelitate:

29,83 lei

62,80 lei

31,40 lei

Stoc limitat Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

ATENTIE! Produsul are termen de valabilitate intre 2 si 6 luni, de aceea beneficiaza de oferta speciala de 50% reducere si este disponibil in limita stocului.

Reduce căderea părului prin activarea funcţiei normale a scalpului.

Descriere:

Şamponul Sebamed împotriva căderii părului curăţă extrem de blând şi susţine funcţia de protecţie naturală a pielii scalpului. Îngrijeşte şi protejează părul şi scalpul prin valoare de 5.5 a pH-ului.

Reduce căderea părului prin activarea funcţiei normale a scalpului. Conţine complex NHE obţinut din vitamina B (niacină). Pentru că niacina are efect de dilatare a vaselor de sânge şi a capilarelor, se măreşte circulaţia sangvină la nivelul scalpului şi este stimulată creşterea părului. Complexul NHE alături de cafeina conţinută, îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivelul scalpului. Şamponul conţine un extras natural de Ginko biloba care oferă suport acţiunii benefice a complexului NHE şi hrănirii rădăcinilor părului. Are şi efect antimătreaţă. Prin valoarea normală de 5.5 a pH-ului pielii, stabilizează structura firului de păr, micsorându-i tendinţa de uscare, încurcare şi rupere, menţinându-l puternic şi strălucitor.

Sebamed Şampon împotriva căderii părului este adecvat pentru utilizare zilnică. Adecvat pentru toate tipurile de păr. Extrem de adecvat pentru scalp sensibil şi păr expus la stres. Testat clinic şi dermatologic.

Utilizare: Udaţi părul, puneţi o cantitate mică de şampon în palme şi masaţi delicat părul şi scalpul. Aşteptaţi 2 minute pentru ca ingredienţile active să poată fi absorbite de pielea scalpului. Clătiţi cu apă din abundenţă. Repetaţi dacă este necesar.

Prezentare: 200 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Sebamed Sampon Derm.Impotriva Caderii Parului x 200ml

Sebamed Sampon Derm.Impotriva Caderii Parului x 200ml

Produse similare:

Sebamed Sampon Derm.Impotriva Caderii Parului x 200ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si