-50%

Pret redus! Sebamed Sampon Derm.Antimatreata x 200ml

Sebamed Sampon Derm.Antimatreata x 200ml

P21886

Cost special Card de Fidelitate:

27,22 lei

57,30 lei

28,65 lei

In stoc Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

ATENTIE! Produsul are termen de valabilitate intre 2 si 6 luni, de aceea beneficiaza de oferta speciala de 50% reducere si este disponibil in limita stocului.

Șampon dermatologic antimătreața

Formulă cu substanţe active delicate de curăţare, creată special pentru o curăţare blândă a părului şi a scalpului , îndepărtând toate manifestările vizibile ale mătreţii.

Descriere:

Sebamed Şampon împotriva mătreţii are o formulă cu substanţe active delicate special creată pentru o curăţare blândă a părului şi a scalpului , îndepărtând toate manifestările vizibile ale mătreţii, curăţă şi susţine funcţia de protecţie naturală a pielii scalpului. Îngrijeşte şi protejează părul şi scalpul prin valoarea pH-ului de 5.5.

Formulă fără săpun, reduce mătreaţa prin compusul său activ - PiroctoneOlamine. Compuşii de hidratare revitalizează părul şi îl păstrează puternic şi sănătos. Valoarea normală a pH-ului de 5.5, susţine stabilizarea învelişului acid al părului şi al scalpului.

Pentru scalp şi păr normal, predispus la îngrăşare şi păr gras, antimătreaţă.

Utilizare: Aplicaţi pe părul ud o cantitate mică de şampon, masaţi şi clătiţi cu apă din abundenţă. Pentru o îngrijire completă a părului dvs., utilizaţi Sebamed Balsam regenerant pentru păr.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Sebamed Sampon Derm.Antimatreata x 200ml

Sebamed Sampon Derm.Antimatreata x 200ml

Produse similare:

Sebamed Sampon Derm.Antimatreata x 200ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si