Ivatherm Resveratrox Forte Anti-Cellulite 150ml

Ivatherm Resveratrox Forte Anti-Cellulite 150ml

W51031

Cost special Card de Fidelitate:

125,50 lei

132,10 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Crema anticelulitica cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de coaja de portocala si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.

MOD DE UTILIZARE

Se aplica dimineata si / sau seara cu miscari circulare usoare, pe zonele cu probleme, pe o durata de cel putin 4 saptamani. 

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

Resveratrox® activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si glicerol, molecule mici, ce se elimina usor, declansand eliminarea lor. Resveratrox® s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro).

Scopariane are efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi, prin reducerea lipogenezei.

Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.

Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile calmante si antiiritante. 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Ivatherm Resveratrox Forte Anti-Cellulite 150ml

Ivatherm Resveratrox Forte Anti-Cellulite 150ml

Crema anticelulitica cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de coaja de portocala si remodelarea siluetei.

Produse similare:

Ivatherm Resveratrox Forte Anti-Cellulite 150ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si