Emolium Crema 75ml

Emolium Crema 75ml

W52269

Cost special Card de Fidelitate:

30,40 lei

32,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Crema Emolium este un pordus emolient modern, destinat ingrijirii pielii uscate si foarte uscate. Este recomandata de asemenea pentru ingrijirea dermatologica profilactica si de mentinere, in fazele de remisie a dermatitei atopice. Poate fi utilizata pentru fata si pentru corp. Datorita combinatiei de substante active selectate atent si testate, elimina eficient cauzele si efectele uscaciunii pielii: greseaza si hidrateaza epiderma, limiteaza pierderea transepidermica de apa, reconstruieste stratul hidrolipidic si inmoaie si elasticizeaza pielea. Formula hipoalergenica a Cremei a aparut in colaborare cu medicii dermatologi. Este recomandata pentru utilizarea la copii si sugari.

Indicatii:
Hranirea si ingrijirea zilnica a pielii:
uscate si foarte uscate
iritate si aspre
atopice

Utilizare:
Aplicati un strat subtire de crema pe pielea curatata. Cele mai bune efecte se obtin prin utilizarea de minimum doua ori pe zi a produsului.
Produsul poate fi folosit pentru ingrijirea pielii copiilor si bebelusilor.

Proprietati:

  • este o emulsie de tip ulei in apa (O/W)
  • hraneste, greseaza si hidrateaza pielea
  • limiteaza pierderea transepidermica de apa (TEWL)
  • reconstruieste stratul hidrolipidic al pielii
  • inmoaie si elasticizeaza epiderma
  • nu contine coloranti si parfum
  • se aplica usor
  • este hipoalergenica

Ingrediente active:

Trigliceride de acid capric si caprilic (4%)
Completeaza deficitul de lipide din cimentul intercelular, greseaza pielea si limiteaza pierderea transepidermica de apa. Diminueaza riscul de penetrare a factorilor externi daunatori in interiorul pielii.
Unt de shea (4%)
Obtinut din semintele arborelui Magnifolia. Are proprietati calmante, gresand si netezind pielea. Protejeaza si intareste cimentul intercelular si stratul hidrolipidic al pielii. Stimuleaza metabolismul celular. Stimuleaza metabolismul celular si intareste circulatia capilara locala. Protejeaza eficient impotriva actiunii factorilor externi si calmeaza iritatiile pielii.
Ulei de macadamia (3%)
Ulei obtinut din nuci de Macadamia ternifolia, bogat in fitosteroli si lecitina. Rezistent la autooxidare. Greseaza, inmoaie si elasticizeaza pielea. Calmeaza iritatiile si netezeste pielea aspra, uscata excesiv. Asigura acizi grasi nesaturati si fosfolipide.
Uree (3%)
Este unul dintre componentele factorului natural de hidratare (NMF). Actioneaza sinergic cu acidul lactic. Ajuta la retinerea apei de catre fibrele de keratina si inmoaie epiderma. Are actiune puternic antiinflamatorie si antibacteriana. Normalizeaza procesele de keratinizare perturbate (de exfoliere a epidermei).
Hialuronat de sodiu (1%)
Component al substantei extracelulare, existent in mod natural in piele. Patrunde in interiorul pielii si o protejeaza impotriva actiunii daunitoare a factorilor externi. Retine apa in piele. Asigura un mediu propriu pentru keratinocitele care se divid. Asigura un mediu corespunzator pentru keratinocitele care se divid. in plus, formeaza un film de protectie la suprafata pielii, ce nu permite pierderea de apa din celule.
Ulei de parafina (5%)
Parafina lichida, un amestec de hidrocarburi saturate solide. Are actiune ocluziva: formeaza un strat de protectie la suprafata pielii, prevenind pierderea de apa. inmoaie, hidrateaza si netezeste epiderma.

Mod de ambalare:
Flacon 75ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Emolium Crema 75ml

Emolium Crema 75ml

Crema Emolium este un pordus emolient modern, destinat ingrijirii pielii uscate si foarte uscate.

Produse similare:

Emolium Crema 75ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si