Dermasel Sare Baie Pura

Dermasel Sare Baie Pura

P37402

Cost special Card de Fidelitate:

19,67 lei

20,70 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

O baie cu cea mai pura combinatie de minerale de la Marea Moarta ce curata porii in adancime, lumineaza pielea si ii imbunatateste structura acesteia. Confera o senzatie intensiva de relaxare, previne deshidratrea pielii si ii reda sanatate, suplete si frumusete.

Datorita efectului aditional antiseptic, SAREA DE BAIE PUR DERMASEL de la Marea Moarta este de asemenea cu succes folosita pentru tratarea problemelor pielii tinere. Folosita in mod regulat si la recomandare, rezolva majoritatea problemelor cu care se confrunta pielea tanara, intr-un mod natural, fara efecte secundare.

De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. 

O baie de placere pentru o piele curata!

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox. 37 grade Celsius. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

Volum: 500 g 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Dermasel Sare Baie Pura

Dermasel Sare Baie Pura

Datorita efectului aditional antiseptic, SAREA DE BAIE PUR DERMASEL de la Marea Moarta este de asemenea cu succes folosita pentru tratarea problemelor pielii tinere. 

Produse similare:

Dermasel Sare Baie Pura

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si