Nailexpert Crema (30 g)

Nailexpert Crema (30 g)

W58945

Cost special Card de Fidelitate:

16,87 lei

17,75 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

NAIELXPERT crema 
30 g 

Crema Nailexpert este un dispozitiv medical pentru tratarea afectiunilor micotice ale pielii de pe maini, picioare sau alte parti ale corpului. Este, de asemenea, destinat ingrijirii preventive a pielii predispuse la micoze. Testul clinic realizat in 2010 a dovedit ameliorarea senzatiei de mancarime imediat dupa aplicare si actiunea rapida a produsului: 80% dintre pacienti au constatat o imbunatatire semnificativa a simptomelor locale dupa 14 zile de aplicare. 

Mod de actiune: 
Actiunea produsului se bazeaza pe crearea unui efect de pelicula protectoare pe baza de uleiuri siliconice ce protejeaza pielea, impiedicand patrunderea si dezvoltarea micozei. Aceasta functie protectoare este sustinuta de ingredientele active ale cremei, care, prin utilizare constanta, asigura mentinerea microflorei normale a pielii. 

Ingrediente: 
• ulei siliconic – formeaza pelicule protectoare impermeabile, care impiedica patrunderea si dezvoltarea micozelor; 
• D-panthenol si glicerina – cu efecte hidratante si regenerante asupra pielii; 
• argintul si ihtiolul – cu puternice efecte antibacteriene si antifungice (studii 2008, 2009) si un spectru larg de actiune impotriva altor microorganisme. 

Utilizare: 
Produsul Nailexpert crema este recomandat atat in tratamentul afectiunilor micotice ale pielii de pe maini, picioare sau alte parti ale corpului, cat si pentru ingrijrea preventiva a zonelor de piele predispuse la micoze. 

Mod de intrebuintare: 
Crema se aplica de doua ori pe zi (de preferinta dimineata si seara), pe suprafetele de piele afectate de micoza, dupa ce acestea au fost curatate in prealabil. 
Folositi suficienta cantitate de produs pentru acoperirea uniforma a zonelor afectate si lasati crema sa se absoarba complet in piele. 
Tratamentul trebuie sa continue pana cand simptomele dispar complet sau conform instructiunilor medicului dumneavoastra. Perioada de utilizare poate varia de la doua la opt saptamani.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Nailexpert Crema (30 g)

Nailexpert Crema (30 g)

Crema Nailexpert este un dispozitiv medical pentru tratarea afectiunilor micotice ale pielii de pe maini, picioare sau alte parti ale corpului. Este, de asemenea, destinat ingrijirii preventive a pielii predispuse la micoze. 

Produse similare:

Nailexpert Crema (30 g)

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si