Bionect Crema - Fidia Farmaceutici

Bionect Crema - Fidia Farmaceutici

W56391

24,79 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Bionect Cremă este crema cu acid hialuronic în concentrație crescută - 0,2% - recomandată pentru tratamentul rănilor și leziunilor cutanate.
Bionect Cremă stimulează regenerarea rapidă datorită proprietăților acidului hialuronic de a hidrata și de a favoriza vindecarea țesuturilor tegumentare.

Acidul hialuronic este o substanță naturală aflată în mod fiziologic la nivelul pielii, cunoscută pentru  efectul său antioxidant și hidratant.
Atunci când se află în concentrație mare susține refacerea rapidă și estetică a pielii, accelerând vindecarea.

Datorită stratului protector pe care îl realizează pe suprafața cutanată, acidul hialuronic protejează terminațiile nervoase, în acest mod atenuând durerea apărută în urma leziunilor suferite.

Bionect Cremă poate fi aplicat pentru tratarea pielii inflamate și iritate în arsurile localizate (de gradul I si II).
Acționează eficient în tratarea zgârieturilor, tăieturilor, a leziunilor produse în timpul alăptării (ragadelor mamare) și a iritației de scutec.
Datorită capacității enorme de a hidrata pielea și de a stimula refacerea cutanată Bionect Cremă este indicat după tratamentele dermatologice: dermabraziune, peeling chimic, terapie laser sau pentru refacerea estetică a cicatricilor și inciziilor post-intervenție chirurgicală.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Bionect Crema - Fidia Farmaceutici

Bionect Crema - Fidia Farmaceutici

Produse similare:

Bionect Crema - Fidia Farmaceutici

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si