Q4U Crema Masaj 400ml

Q4U Crema Masaj 400ml

W53959

Cost special Card de Fidelitate:

22,80 lei

24,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Crema cu o consistenta densa, specifica pentru un masaj prelungit. Este onctuoasa, negrasa, intra in piele imediat, favorizand masajul. Are efect hidratant si de stimulare a microcirculatiei, datorita asocierii de extracte vegetale (lemn dulce, iedera) si uleiuri din plante (seminte de struguri, germeni de grau). Recomandata pentru masajul profesional si pentru reducerea celulitei, prin drenaj mecanic.

Principii active: extracte si uleiuri naturale (lemn dulce, iedera, samburi de struguri, germeni de grau).

Extractul de lemn dulce are efect tonic si antiinflamator, ajuta la regenerarea si intarirea peretilor vasculari.

Extractul de iedera prezinta proprietati antiseptice si antialergice; este recomandat in edeme, ajutand la eliminarea surplusului de apa din organism.

Uleiul din germeni de grau are actiune emolienta si cicatrizanta, stimuland procesele de epitelizare, datorita continutului ridicat de vitamina E si caroteni (provitamina A).

Uleiul din samburi de struguri are un continut bogat in acizi grasi esentiali (AGE) si vitamine liposolubile; in plus, uleiurile vegetale imbunatatesc calitatea de intindere pe piele, precum si de penetrare.

Prezentare: cutie x 500 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Q4U Crema Masaj 400ml

Q4U Crema Masaj 400ml

Crema cu o consistenta densa, specifica pentru un masaj prelungit. Este onctuoasa, negrasa, intra in piele imediat, favorizand masajul.

Produse similare:

Q4U Crema Masaj 400ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si