Tena Slip Plus ConfioAir L nr.3 x 10buc

Tena Slip Plus ConfioAir L nr.3 x 10buc

P49902

Cost special Card de Fidelitate:

26,60 lei

28,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

TENA Slip Plus cu tehnologia ConfioAir este un scutec complet respirabil, testat dermatologic, care protejeaza sanatatea pielii. Nucleul cu actiune rapida al produsului pentru incontinenta ii asigura persoanei dragi o protectie ridicata impotriva scurgerilor nedorite. Materialul cu aspect textil este foarte delicat, iar sistemul de fixare multipla garanteaza un confort sporit.

Noile laterale respirabile ale scutecului, cu aspect de tesatura precum si stratul exterior mentin pielea uscata pentru un maxim de confort si o piele mai sanatoasa.

Scutecul TENA Slip este usor de fixat si poate fi ajustat de mai multe ori pentru o fixare ideala, protectie si confort sporit.

Tehnologia FeelDry permite absorbtia rapida chiar si a cantitatilor mari de lichid in interiorul produsului. Lichidul ramane blocat in nucleul produsului chiar si sub presiune, fiind tinut la distanta de piele, pentru un confort sporit.

         Caracteristici:

  1. Toate materialele folosite in acest produs pentru incontinenta sunt testate dermatologic pentru a proteja sanatatea pielii.
  2. Noile laterale cu aspect de tesatura cat si stratul exterior sunt delicate cu pielea si ofera un confort sporit.
  3. Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul neplacut al mirosului de amoniac, oferind persoanei dragi o senzatie de prospetime si demnitate.
  4. Nu este nevoie sa desfaceti scutecul TENA Slip pentru a afla daca acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeala prevazut la exteriorul produsului, de culoare galbena initial, devine albastru atunci cand este necesara inlocuirea. Trebuie doar sa urmariti indicatorul de umezeala TENA Slip pentru a sti cand sa inlocuiti produsul cu unul nou.
  5. Elasticele curbate pentru picioare si cureaua pentru talie elastica asigura confortul persoanei dragi si protectia impotriva scurgerilor nedorite.
  6. Nivelul de absorbtie al scutecului pentru incontinenta este codat cu culori iar marimea este imprimata clar pe produs si pe ambalaj, pentru o identificare usoara.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tena Slip Plus ConfioAir L nr.3 x 10buc

Tena Slip Plus ConfioAir L nr.3 x 10buc

Produse similare:

Tena Slip Plus ConfioAir L nr.3 x 10buc

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si