Aboca Natura Mix Granule Adulti

Aboca Natura Mix Granule Adulti

P39374

Cost special Card de Fidelitate:

52,25 lei

55,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Descriere: Supliment nutritiv cu o formula concentrata de vitamine si minerale exclusiv naturale, pe baza de suc de afine si miere, ideal in conditii de stres, suprasolicitare intelectuala si fizica, convalescenta, astenie fizica si lipsa apetitului.
Natura Mix Vigore granule dezvolta o actiune tonica-energizanta, datorita combinatiei intre Laptisor de Matca si fitocomplecsi vegetali care asigura un aport de principii active, oligoelemente, minerale si alte substante biologice active, care combinate, contribuie la activarea proceselor energetice ale organismului, sustinerea proceselor enzimatice si metabolice, favorizand totodata o protectie antioxidanta adecvata.
Aceste caracteristici fac din Natura Mix Vigore granule un produs util adultilor in perioadele de studiu si munca intensa, sportivilor si in situatiile de stres in general, la care organismul trebuie sa se adapteze.

Compozitie: Extract liofolizat din laptisor de matca, Panax ginseng,fructe de padure, Eleuteroccocus (ginseng Siberian), extract de afine, zahar din trestie.

Mod de administrare: 1-2 plicuri pe zi, se lasa sa se topeasca in gura sau se dizolva in apa, suc de fructe ori iaurt.

Precautii: Persoanele suferind de afectiuni cardiovasculare trebuie sa aiba acordul medicului pentru a lua preparate pe baza de Panax ginseng. Din lipsa datelor experimentale, nu se recomanda administrarea in timpul sarcinii si alaptarii.

Continut: 20 de plicuri. 

Prescriptie

Informatiile acestui produs sunt in curs de actualizare.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@donaonline.ro

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Aboca Natura Mix Granule Adulti

Aboca Natura Mix Granule Adulti

Supliment nutritiv cu o formula concentrata de vitamine si minerale exclusiv naturale, pe baza de suc de afine si miere, ideal in conditii de stres, suprasolicitare intelectuala si fizica, convalescenta, astenie fizica si lipsa apetitului.

Produse similare:

Aboca Natura Mix Granule Adulti

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si