Visilife Health-cps x 30

Visilife Health-cps x 30

P47163

Cost special Card de Fidelitate:

90,25 lei

95,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Visilife Health este de 47 de ori mai puternic decat uleiul de peste si de 34 de ori mai puternic decat coenzima Q10*. Neobisnuitul produs Omega-3 contine Krill Oil (KO) – ulei pur ecologic, obtinut din creveti antarctici (krill).

Visilife Health are o eficienta mult mai mare si asigura rezultate mult mai bune chiar in doze extrem de mici. Acest lucru se datoreaza formulei sale naturale, in care acizii grasi Omega-3 sunt de acelasi tip cu celulele din organismul uman.

S-au efectuat numeroase studii clinice care arata urmatoarele efecte ale produsului:

Rezultatele arata clar ca, Visilife HEALTH (ulei de krill) reduce colesterolul si trigliceridele, si le mentine in limite normale. Reduce nivelul colesterolului „rau” (LDL) si mareste nivelul colesterolului „bun” (HDL). Eficienta produsului Visilife HEALTH este de 7 ori mai mare decat uleiul de peste, chiar si in doze zilnice mici*. 

Numeroase studii clinice sunt dovada efectelor benefice ale acizilor grasi Omega-3 asupra sanatatii inimii. Datorita acizilor grasi unici Omega-3 din compozitia sa, Visilife HEALTH contribuie la functionarea inimii si la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale. Avand in vedere activitatea anticoagulanta a acizilor grasi Omega-3, Visilife HEALTH este, de asemenea, potrivit persoanelor predispuse formarii de cheaguri (trombilor) in sange.

Durerea si rigiditatea la nivelul articulatiilor scad semnificativ dupa administrarea de Visilife Health*. Se imbunatateste mobilitatea. Rezultatele arata, de asemenea, o scadere semnificativa a inflamarii articulatiilor, benefica in special pentru persoanele care sufera de osteoartrita si artrita reumatoida. 

Administrarea de Visilife HEALTH imbunatateste memoria si puterea de concentrare*. Mareste capacitatea la efort fizic si mental. Reduce senzatia de oboseala si epuizare. Toate acestea se datoreaza acizilor grasi Omega-3, care sunt un element structural esential al celulelor creierului uman.

Visilife HEALTH reduce considerabil disconfortul premenstrual la femei*. Limiteaza cresterea in greutate inainte de menstruatie si reduce durerile abdominale. Reduce aparitia depresiei si iritabilitatii. 

Puterea antioxidanta a Visilife HEALTH pastreaza celulele sanatoase, care este o conditie esentiala pentru incetinirea imbatranirii. Elibereaza stresul acumulat si estompeaza impactul negativ asupra sanatatii si aspectului exterior. Contribuie la mentinerea starii normale a pielii (reduce arderea) prin expunerea prelungita la plaja. Imbunatateste imunitatea, lucru deosebit de valoros in epidemiologie.

Efectul si calitatile produsului sunt garantate de tehnologia unica de incapsulare (tehnologie brevetata Licaps® de Capsugel). Datorita tehnologiei Licaps® Visilife Health nu are gust sau miros neplacut.

Mod de administrare:


A se administra in timpul mesei sau imediat dupa aceasta.

Pentru valori crescute ale colesterolului si trigliceridelor: Primele 2-4 saptamani cate 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa care o doza de mentinere de 1-2 capsule pe zi timp de cel putin 3 luni.

Pentru dureri articulare: Cate 1 capsula pe zi timp de cel putin 3 luni.

Pentru tulburari de memorie si concentrare: Cate 1 capsula pe zi timp de cel putin 3 luni.

Pentru dureri menstruale: Cate 4 capsule pe zi cu 8 zile inainte de menstruatie si 2 zile in timpul menstruatiei.

Pentru imunitate: Cate 1-2 capsule pe zi timp de cel putin 3 luni. Pentru copiii de peste 4 ani – cate 1 capsula pe zi.

Contraindicatii: nu sunt cunoscute. Nu se recomanda persoanelor alergice la peste si produse de peste sau cu probleme de coagulare a sangelui.

Ingrediente:

Uleiul de krill (krill oil) a fost extas din crevetii care se gasesc in apele antarctice adanci, numit krill (Krill). Acest lucru garanteaza faptul ca acesta nu este contaminat cu toxine, pesticide, mercur si alte metale grele. Uleiul de krill este o sursa bogata de acizi grasi esentiali omega-3, mai ales de EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic), precum si de puternicul antioxidant astaxantina si de vitamina А, vitamina Е, vitamina В4 (colina) si bioflavanoide. DHAasigura functionarea normala a retinei si ochilor. Acesta este o componenta importanta a membranelor celulare ale structurii cerebrale si administrarea ei favorizeaza activitatea neuro-psihica si echilibrul, fortifica memoria. EPA are un rol direct la mentinerea in limite normale a nivelului trigliceridelor si colestreolului. Participa in reglarea activitatii cardiace si ajuta functiile naturale antiinflamatorii ale celulelor.Astaxantina contribuie la reducerea starii de oboseala si de slabiciune, sporeste buna dispozitie si concentrarea.

INGREDIENTE

CANTITATE
in 1 capsula
Ulei de krill (Superba™ krill оil (KO)

500 mg

2 capsule Visilife Health – doza de mentinere pentru administrarea pe o perioada indelungata de timp, contin:

Total acizi grasi Omega-3 300 mg
Acid eicosapentaenoic (EPA) 150 mg
Acid docosahexaenoic (DHA) 90 mg
Total acizi grasi Omega-6 20 mg
Total fosfolipide 400 mg
Fosfatidilcolina 320 mg
Fosfatidilserina 4–8 mg
Alte fosfolipide 72–76 mg
Acizi grasi Omega-9 100 mg
Astaxantina (antioxidant) 1,25 mg

Fara continut de metale grele, dioxine, pesticide, trans-grasimi si conservanti.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Visilife Health-cps x 30

Visilife Health-cps x 30

Produse similare:

Visilife Health-cps x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si