Doppel Herz System Omega-3 Jr. Sirop x 250ml

Doppel Herz System Omega-3 Jr. Sirop x 250ml

P47225

Cost special Card de Fidelitate:

54,15 lei

57,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Doppelherz® system Omega-3 Junior Sirop este un preparat în formă lichidă, cu gust delicios de fructe și conținut ridicat de acizi grași Omega-3, DHA și EPA, în combinație cu vitamine importante pentru sănătate.

Acizii grași Omega-3 au o însemnătate vitală pentru oameni.

Ei constituie o componentă esențială a unei alimentații sănătoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi grași polinesaturați cu lanț lung nu este întotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil și pentru copii și adolescenți.

Acidul gras Omega-3 DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA, cantitate conținută în 30 ml (2 linguri) de Doppelherz® system Omega-3 Junior Sirop.

Cu Doppelherz® system Omega-3 Junior Sirop, se poate suplimenta aportul de acizi grași Omega-3, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Important pentru adulți:
Adulții care au probleme cu administrarea de capsule pot apela, și ei, la Doppelherz® system Omega-3 Junior Sirop.
Suplimentul alimentar lichid de la Doppelherz® conține, pe lângă importanții acizi grași Omega-3, șiVitaminele liposolubile A, D și E, precum și Vitaminele B și C, solubile în apă. 
Aportul corespunzător de vitamine reprezintă premisa sănătății și a stării de bine. Organismul nu poate produce el însuși vitamine, ele trebuie să îi fie furnizate zilnic în cantități suficiente printr-o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului și la menținerea vederii normale.

Vitamina D contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz System Omega-3 Jr. Sirop x 250ml

Doppel Herz System Omega-3 Jr. Sirop x 250ml

Produse similare:

Doppel Herz System Omega-3 Jr. Sirop x 250ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si