Aboca Immunomix Plus Sirop Copii x 210gr.

Aboca Immunomix Plus Sirop Copii x 210gr.

W60511

Cost special Card de Fidelitate:

45,13 lei

47,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

ImmunoMix Plus sirop este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de Echinacea (Echina2-LMF) si a sucului liofilizat de Soc.

Formula este completata de mucilagiile extractului liofilizat de Nalba. Sucul de Soc si Mierea ofera produsului un gust placut, astfel incat sa faca ideala administrarea acestuia la copii.
Eventuala prezenta de particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Echina 2-LMF:
Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida.
Este un extract titrat si standardizat in echinacozide si polizaharide, pe care Aboca il obtine pornind de la o varietate de Echinacea pallida, cultivata direct de catre Aboca in regim de Agricultura Ecologica.

Mod de utilizare:
Pentru copiii de la 2 la 12 ani se administreaza 0,5 ml pentru fiecare kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi.
Pentru copiii peste 12 ani se recomanda 20 ml de produs pe zi.
Siropul se va administra de preferinta dimineata, pentru o perioada de cel putin 20 de zile, folosind dozatorul special; doza poate fi crescuta pana la doua administrari pe zi. Produsul poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, infuzii sau sucuri de fructe.
Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 zile.

Avertizari:
Pentru utilizarea corecta a produsului in primii ani de viata ai copilului, se recomanda sa se solicite sfatul medicului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Aboca Immunomix Plus Sirop Copii x 210gr.

Aboca Immunomix Plus Sirop Copii x 210gr.

Cu echinacea, soc si gheara pisicii, pentru sistemul natural de aparare a organismului.

Produse similare:

Aboca Immunomix Plus Sirop Copii x 210gr.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si