-10%

Pret redus! Fixodent Dual Protection 40ml

Fixodent Dual Protection 40ml

P44851

26,50 lei

23,85 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Fixodent Dual protection este o crema adeziva pentru fixarea protezei dentare, dar care asigura in acelasi timp si o protectie a cavitatii bucale. Pentru o fixare puternica, ce dureaza pana la 13 ore, este necesara o singura aplicare cu Fixodent Dual Protection.

Caracteristici:

Ofera si confort, crema adeziva ajutand la protejarea gingiilor impotriva iritatiilor prin crearea unui strat tampon intre gingie si proteza.

Fixodent Dual Protection ofera o protectie 2 in 1 pentru o cavitate bucala curata si sanatoasa, printr-o fixare etansa a protezei dentare, pentru a preveni patrunderea anumitor alimente ca alunele sau semintele, dar si printr-un efect antibacterian, pastrand respiratia proaspata pana la 8 ore.

Fixodent Dual Protection este creat pentru a interactiona cu umiditatea si pentru a forma o bariera subtire, durabila impotriva alimentelor, asadar clatiti gura cu apa inainte de a va pune proteza dentara.

Utilizare:

Trebuie folosita nu mai mult de o data pe zi, iar utilizat corect, un tub ar trebui sa dureze cel putin 4 saptamani.

Prezentare: Tub 40ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fixodent Dual Protection 40ml

Fixodent Dual Protection 40ml

Fixodent Dual protection este o crema adeziva pentru fixarea protezei dentare, dar care asigura in acelasi timp si o protectie a cavitatii bucale.

Produse similare:

Fixodent Dual Protection 40ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si