Biorepair Pasta pentru Albire x 75ml

Biorepair Pasta pentru Albire x 75ml

P43571

Cost special Card de Fidelitate:

20,90 lei

22,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Biorepair Pasta de dinti pentru albire 75 ml

  • Repara si protejeaza.
  • Repara suprafata smaltului dentar superficial si reda dintilor albul natural.
  • Lupta impotriva aparitiei placii dentare, tartrului, cariilor si a eroziunii cauzate de acizi.
  • Lipsa fluorului permite chiar si copiilor sub 6 ani folosirea pastei de dinti, fara a fi necesara supravegherea adultilor.
  • Particulele de microRepair determina o remineralizare optima a smaltului dentar si a dentinei. 
  • Nu contine fluor, dioxid de titan, SLS, parabeni.

Biorepair® Pasta de dinti pentru noapte a fost creata in colaborare cu LEBSC (Laboratory of Environmental and Biological Structural Chemistry), Universitatea din Bologna, Italia.

Care sunt cauzele pierderii luminozitatii smaltului dentar?

In fiecare zi dintii nostrii sunt supusi uzurii si deteriorarii ca rezultat al periajului si din acizii din mancare si bauturi. Acest fapt duce la zgarieturi mici, invizibile in care placa, pigmentii si bacteriile se pot forma in timp, deseori ducand la probleme serioase cum ar fi cariile dentare, deteriorarea dintilor si pierderea luminozitatii.

De ce poate Biorepair® sa redea luminozitatea smaltului dentar?

Formula exclusiva combina proprietatile microRepair®, particule biomimetice ce repara smaltul si dentina, tehnologie inovatoare brevetata a polimerilor de albire PVP.

Microparticulele remineralizeaza smaltul reparand microfisurile invizibile cu ochiul liber. Polimerii creaza un filtru subtire ce capteaza substantele colorate inainte ca acestea sa se depuna pe dinte. Sinergia unica a Biorepair® Whitening reda dintilor albul natural protejandu-I zilnic de atacul factorilor externi.

Ce sunt particulele microRepair?

Particule alcatuite din hidroxiapatita biomimetica, care are o compozitie similara cu cea a smaltului dentar. Acest lucru inseamna ca si microrepair® are proprietati biomimetice fapt ce permite ca aceste micro-particule sa se integreze in smaltul dentar si dentina, avand efect remineralizand si reparator. Biorepair® pasta de dinti pentru albire are o concentratie de 15% de microRepair. 

Ce contine: Aqua, Zinc Hydroxyapatite*, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Silica, Cellulose Gum, Xylitol, PVP/VA Copolymer, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Sodium Saccharin, Citric Acid, Tetrapotassium Pyrophosphate, Zinc Citrate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Menthol, Limonene. *microRepair® 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Biorepair Pasta pentru Albire x 75ml

Biorepair Pasta pentru Albire x 75ml

Produse similare:

Biorepair Pasta pentru Albire x 75ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si