Biorepair Pasta Dinti Protectie Totala 75ml

Biorepair Pasta Dinti Protectie Totala 75ml

W52523

Cost special Card de Fidelitate:

23,47 lei

24,70 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

  • Repara suprafata smaltului dentar, protejand sanatatea naturala a dintilor impotriva aparitiei placii, tartrului, cariilor si a eroziunii acide.
  • Lipsa fluorului permite chiar si copiilor sub 6 ani folosirea pastei de dinti, fara a fi necesara supravegherea adultilor.
  • Particulele de microRepair determina o remineralizare optima a smaltului dentar si a dentinei. 
  • Nu contine fluor, dioxid de titan, SLS sau parabeni.

Biorepair® fost creat in colaborare cu LEBSC (Laboratory of Environmental and Biological Structural Chemistry), Universitatea din Bologna, Italia.

Care sunt cauzele pierderii luminozitatii smaltului dentar?

In fiecare zi dintii nostrii sunt supusi uzurii si deteriorarii ca rezultat al periajului si din acizii din mancare si bauturi. Acest fapt duce la zgarieturi mici, invizibile in care placa, pigmentii si bacteriile se pot forma in timp, deseori ducand la probleme serioase cum ar fi cariile dentare, deteriorarea dintilor si pierderea luminozitatii.

De ce poate Biorepair® sa repare smaltul dentar?

Smaltul dentar si dentina nu se pot regenera intrucat nu au celule; prin urmare orice deteriorare este ireversibila. Biorepair® este prima pasta de dinti pe baza de microRepair®, particule biomimetice care pot patrunde in crapaturile mici ale smaltului si dentinei, legate chimic reparand micro-abraziuni. Utilizata zilnic, lupta impotriva atacurilor acizilor si bacteriilor, aparandu-le de aparitia placii, tartrului si cariilor.

Ce sunt particulele microRepair?

Particule alcatuite din hidroxiapatita biomimetica, care are o compozitie similara cu cea a smaltului dentar. Acest lucru inseamna ca si microrepair® are proprietati biomimetice fapt ce permite ca aceste micro-particule sa se integreze in smaltul dentar si dentina, avand efect remineralizand si reparator.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Biorepair Pasta Dinti Protectie Totala 75ml

Biorepair Pasta Dinti Protectie Totala 75ml

Repara suprafata smaltului dentar, protejand sanatatea naturala a dintilor impotriva aparitiei placii, tartrului, cariilor si a eroziunii acide.

Produse similare:

Biorepair Pasta Dinti Protectie Totala 75ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si