Femigin B-pulb. x 10-Pharco Pharm

Femigin B-pulb. x 10-Pharco Pharm

P23965

Cost special Card de Fidelitate:

13,50 lei

14,21 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie 
Pulbere continand laurilsulfat de sodiu 63 mg, simeticon 15 mg, fosfat de sodiu anhidru 500 mg, clorura de sodiu 785 mg. Excipienti: citrat de sodiu anhidru, mentol, timol. 

Actiune terapeutica
Grupa farmacoterapeutica- Produse ginecologice pentru igiena vaginala. Produsul este destinat igienei vaginale si este alcatuit din 4 componente cu actiune locala. Lauril sulfat de sodiu este un agent anionic, emulgator cu proprietati detergente si umidifiante, slab antiseptic. Simeticonul reduce tensiunea superficiala, uniformizeaza actiunea de umezire si faciliteaza penetrarea solutiei in pliurile mucoasei vaginale si cervix. Fosfatul de sodiu actioneaza alcalinizant, ajutand astfel la reducerea aciditatii secretiei vaginale. Clorura de sodiu asigura o buna toleranta a solutiei la nivelul mucoasei vaginale. Prin dizolvarea in apa a pulberii de Femigin B se formeaza o solutie slab antiseptica, usor alcalina, utila pentru indepartarea excesului de mucus, a detritusurilor si a secretiilor vaginale. 

Indicatii 
Ca adjuvant in tratamentul vaginitelor; pentru igiena obisnuita a vaginului; pentru reducerea hiperaciditatii secretiilor vaginale. 

Mod de administrare 
Continutul a 1-2 pliculete unidoza se dizolva intr-un litru de apa calda si seu tilizeaza pentru spalaturi vaginale. Spalaturile se fac o data pe zi pana la disparitia simptomelor sau conform recomandarii medicului. Femigin B trebuie folosit cel mult de 2 ori pe saptamana atunci cand se utilizeaza pentru igiena obisnuita.

Contraindicatii
Hipersensibilitate cunoscuta la oricare din componentele produsului. 

Reactii adverse 
Poate produce iritatie locala usoara. 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Femigin B-pulb. x 10-Pharco Pharm

Femigin B-pulb. x 10-Pharco Pharm

Produsul este destinat igienei vaginale.

Produse similare:

Femigin B-pulb. x 10-Pharco Pharm

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si