Fares Normoflux x 60cps.

Fares Normoflux x 60cps.

W52997

Cost special Card de Fidelitate:

15,77 lei

16,60 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Suport pentru sanatatea uterului.

Mentine un flux menstrual normal.

Ingrediente/capsula:

- traista ciobanului (Bursae pastoris herba) 90 mg;
- urzica (Urticae herba);
- frunze de castan (Castanea folium);
- cretisoara (Alchemillae herba) 30 mg;
- scoarta de stejar (Quercus cortex) 30 mg;
- extract de frunze de zmeur (Rubi idaei folium) standardizat in min. 10% tanin 30 mg.

Traista ciobanului isi datoreaza numele fructelor sale in forma de traista. Este o planta recunoscuta pentru proprietatile sale hemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului si antiinflamatoare, fiind traditional folosita atat intern cat si extern pentru tratarea diferitelor tipuri de sangerari. Este foarte utila femeilor care se confrunta cu hemoragii uterine datorate tulburarilor ciclului menstrual, metrorargii in perioada de pubertate sau menopauza, metrite.

Cretisoara este renumita pentru tratarea afectiunilor genitale feminine. In germana se numeste si „Frauenmantel” – mantou de dama sau „Frauenknraut” – planta femeilor. Actiunea antiinflamatoare, corelata cu efectul uterotonic, hemostatic si cicatrizant o fac utila in combaterea leucoreei, a ciclurilor menstruale prea dese si abundente, a anexitelor si a tulburarilor de menopauza, asociate sau nu cu eroziuni, ulceratii si hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice).

Urzica a fost utilizata pe scara larga de catre vindecatorii din intreaga lume timp de secole. In etnomedicina braziliana este utilizata pentru sangerarile menstruale excesive. Este antiinflamatoare, antihemoragica, oprind sangerarile prin vitamina K si taninuri. Trateaza numeroase afectiuni ginecologice: menstruatii abundente, meno-metroragii, fibrom uterin, leucoree, vaginite. In plus, urzica este recunoscuta pentru tratarea anemiei, avand actiune hematopoetica, vitaminizanta si remineralizanta.

Frunzele de castan contin 95% de tanin, vitamina K si alte substante, care le confera importante proprietati astringente si hemostatice. Taninurile sunt cele care imprima gustul astringent si isi manifesta actiunea hemostatica prin precipitarea globulelor rosii. Vitamina K, numita si antihemoragica, intervine in coagularea sanguina, fiind elementul principal in sinteza factorilor de coagulare.

Stejarul este unul dintre copacii cei mai raspanditi, dar mai ales foarte apreciati la noi, a carui scoarta este mult utilizata in fitoterapie. Are un continut mare de taninuri, substante responsabile de proprietatile astringente, cicatrizante, hemostatice si antiseptice ale stejarului. Ajuta la tratarea hemoragiilor uterine, a ciclului menstrual abundent, leucoreei, afectiunilor stomacului, hemoroizilor si diareei.

Frunzele de zmeur au proprietati antiinflamatoare, astringente, decongestionante, tonice uterine. Sunt eficace in ameliorarea durerilor menstruale, a hemoragiilor uterine disfunctionale, a menoragiilor (sangerari din ce in ce mai abundente) si metroragiilor (sangerari intre fluxurile menstruale).

Efect:

- hemostatic;
- astringent;
- vasoconstrictor uterin.

Recomandari:

- hemoragii uterine: menoragii, hipermenoree, fibrom uterin.

Contraindicatii:

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Datorita continutului ridicat de taninuri cu efect astringent, ale plantelor din compozitia capsulelor Normoflux, in caz de constipatie recomandam asocierea unui laxativ.

Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Intrebuintare:

Daca ciclul este mai abundent se administreaza 2 capsule de 3-6 ori pe zi, intre mese, pe perioada menstruatiei, apoi se continua cu 1 capsula de 3 ori pe zi. Durata curei: 2-4 luni.

Evaluarea eficientei:

S-au administrat capsule “Normoflux” timp de 1 luna la paciente care prezentau metropatie hemoragica, menometroragie, polimenoree.
S-a constatat ameliorarea pana la disparitie a menometroragiei la toate pacientele. Acestea au intrerupt medicatia alopata preexistenta si au urmat tratament doar cu capsule Normoflux, asocierea unui produs alopat fiind necesar in 5 % din cazuri.
Produsul nu a determinat reactii adverse, fiind bine tolerat.

Prezentare: 60 capsule a 300 mg.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Normoflux x 60cps.

Fares Normoflux x 60cps.

Mentine un flux menstrual normal.

Produse similare:

Fares Normoflux x 60cps.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si