Fares Menopauza x 60cps.

Fares Menopauza x 60cps.

W52998

Cost special Card de Fidelitate:

18,24 lei

19,20 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Ajuta la mentinerea confortului fizic si psihic al femeilor aflate la menopauza.

Ingrediente/capsula:

- talpa gastii (Leonuri herba);

- radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix);

- extract de Cimicifuga racemosa standardizat in min. 2,5% cimicifugozida 52,5 mg;

- extract total 10:1 de radacina de Angelica sinensis 52,5 mg;

- salvie (Salviae herba);

- extract de trifoi rosu (Trifolium pratense) standardizat in min. 8% izoflavone 35 mg.

Cimicifuga racemosa, originara din estul Americii de Nord, a fost folosita de amerindieni pentru tratarea problemelor feminine. Astazi, preparate din cimicifuga racemosa sunt folosite in principal ca remedii pentru simptomele din menopauza si alte probleme ginecologice. Numeroase studii clinice controlate, au constatat ca administrarea timp de 3 luni de cimicifuga racemosa a redus semnificativ frecventa si severitatea bufeurilor, tulburarile de somn si transpiratiile nocturne la femei aflate in perioada de menopauza si premenopauza.

Angelica sinensis este renumita in medicina traditionala chineza, fiind considerata ginseng-ul femeilor.

Aceasta este folosita in special pentru terapia diverselor tipuri de dereglari hormonale la femei, tulburari de menstruatie si in perioada de menopauza, mai ales pentru bufeuri. Testele clinice, au aratat ca poate reduce durerea, dilata vasele de sange si stimula relaxarea musculaturii uterine. Aceste actiuni se datoreaza continutului bogat in cumarine, care au efect vasodilatator si spasmolitic. Nu s-a constatat prezenta unor compusi cu proprietati estrogen-like. Astfel, actiunea sa se bazeaza pe proprietatile tonice, de stimulare a producerii de hormoni de catre organism.

Trifoiul rosu era considerat de romani si greci, o planta sacra, fiind purtat de multe ori la piept pentru a aduce noroc. Are un continut ridicat de isoflavone, care actioneaza in calitate de fito-estrogeni, regland dezechilibrul hormonal, specific perioadei de menopauza. Astfel, reduce bufeurile si transpiratiile nocturne, creste elasticitatea peretilor arterelor si colesterolul «bun», reduce palpitatiile si starile de agitatie, previne osteoporoza prin stimularea formarii osteoblastelor.

Salvia este o planta medicinala deosebit de laudata si pretuita. Denumirea sa deriva din cuvintul latinesc "salvare" care inseamna a vindeca, a insanatosi. Are efect sedativ central si periferic, actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ, linistind starile de agitatie, iritabilitate, nervozitate si palpitatiile. Ajuta la reechilibrarea sistemului neuroendocrin, reduce transpiratia excesiva, fiind utila in tratarea simptomelor menopauzei.

Lemnul dulce este folosit in scopuri terapeutice inca de acum 5000 de ani. Este foarte bogat in estrogeni naturali, substante hormonale care favorizeaza la femei reducerea efectelor neplacute legate de menopauza si premenopauza, favorizand inclusiv asimilarea calciului si mentinerea densitatii osoase normale.

Talpa gastii adauga un efect calmant, sedativ prin actiunea asupra sistemului nervos vegetativ, reducand nervozitatea si iritabilitatea.

Efect:

- estrogenic;

- antioxidant;

- tonic;

- calmant.

Recomandari: tulburari de menopauza manifestate prin bufeuri, insomnii, iritabiliate, nervozitate.

Contraindicatii: nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Efecte secundare si interactiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Intrebuintare:

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa.

Daca se doreste un efect mai puternic se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandarii medicului.

Evaluarea eficientei:

S-au administrat capsule "Menopauza" timp de 2 luni la paciente aflate la menopauza care prezentau bufeuri, cefalee, irascibilitate, palpitatii, tulburari ale somnului.

S-a constatat ameliorarea pana la disparitie a simptomatologiei la toate pacientele. Dintre acestea 30% au intrerupt medicatia alopata preexistenta continuand tratamentul doar cu capsule “Menopauza” si 70% au initiat terapia cu aceste capsule.

Produsul a fost bine tolerat si lipsit de reactii adverse.

Prezentare: 60 capsule a 350 mg.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Menopauza x 60cps.

Fares Menopauza x 60cps.

Ajuta la mentinerea confortului fizic si psihic al femeilor aflate la menopauza.

Produse similare:

Fares Menopauza x 60cps.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si