Ginexid-ovule x 10-NaturPharma

Ginexid-ovule x 10-NaturPharma

P43859

Cost special Card de Fidelitate:

37,05 lei

39,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Toaleta intima regulata este o masura importanta pentru a evita consecintele nefavorabile ale diferitelor situatii care pot predis­pune la infectii vaginale.    

Caracteristici:  

Ginexid consta intr-o serie de produse conce­pute special pentru a intampina nevoile femeilor in variate situatii si in diferite etape ale vietii.        

Avand la baza ingrediente naturale si clorhexidina, gama Ginexid a fost creata pentru a proteja eficient prin sustinerea mecanismului natural de aparare (mentinerea aciditatii vagi­nale).   

Indicatii:    

Ovulele vaginale GINEXID® sunt indicate pentru igiena intima a femeii datorita actiunii lor emoliente, de protectie si reechilibrare. Asocierea substantelor de provenienta naturala ajuta la prevenirea si/sau la diminuarea starilor flogistice vaginale.      

Compozitie:

Gliceride semisintetice, extract de ulei de Hamamelis, extras de ulei de musetel, vitamina E acetat, digluconat de clorhexidina.     

GINEXID® se prezinta sub forma de ovule pentru uz vaginal. Ambalajul contine 10 ovule vaginale de 2 gr.

Utilizare:

Utilizati un ovul pe zi, sau conform prescriptiei medicale. Durata utilizarii depinde de evolutia simptomelor; daca este necesar, ovulele vaginale GINEXID® pot fi utilizate pentru lungi perioade de timp.

Prezentare: Cutie cu 10 ovule

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Ginexid-ovule x 10-NaturPharma

Ginexid-ovule x 10-NaturPharma

Ovulele vaginale GINEXID® sunt indicate pentru igiena intima a femeii datorita actiunii lor emoliente, de protectie si reechilibrare.

Produse similare:

Ginexid-ovule x 10-NaturPharma

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si