Tamp.Libresse Inv.Goodnight x 10

Tamp.Libresse Inv.Goodnight x 10

M11311

Cost special Card de Fidelitate:

8,55 lei

9,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Fluxul menstrual depinde de pozitia corpului tau. Intensitatea variaza cand stai intinsa, in picioare sau jos (lichidul se poate scurge si trece prin lenjerie atunci cand stai intinsa). Absorbantele Libresse Goodnight sunt inspirate de femei, avand o forma unica, fata-spate, pentru a se potrivi perfect corpului tau. Acestea sunt mai lungi si au aripioare datorita carora absorbantul nu se misca indiferent daca ai un somn agitat. si pentru ca increderea este totul, datorita tehnologiei Dry Fast si a stratului superior delicat, absorb rapid, pentru ca tu sa te simti mai proaspata si mai increzatoare.

Fixare perfecta, siguranta maxima. Doar absorbantele Libresse beneficiaza de tehnologia unica SecureFit, creata special pentru a se potrivi formelor tale si pentru a se fixa perfect pe lenjerie.

Creat pentru a se potrivi formelor tale
Bariere anti-scurgere
Tehnologie DryFast pentru absorbtie ultra-rapida;
Suprafata ca de bumbac, delicata in contact cu pielea
Nu stii ce sa faci cu absorbantul folosit?

Descopera inovatia Roll Press Go! Ambalajul absorbantului este perfect resigilabil de jur imprejur, astfel incat acum il poti arunca in mod discret. Doar infasori absorbantul folosit, presezi capetele ambalajului, sigilezi absorbantul in interior, arunci la cosul de gunoi si asta e tot!

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tamp.Libresse Inv.Goodnight x 10

Tamp.Libresse Inv.Goodnight x 10

Maxima discretie, oriunde te-ai afla.

Produse similare:

Tamp.Libresse Inv.Goodnight x 10

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si